Gorgonzola-și ciuperci umplute cu alune
Gorgonzola-și ciuperci umplute cu alune necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână sare, brânză gorgonzola, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gorgonzola-și ciuperci umplute cu alune, Ciuperci Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola, și Gorgonzola-burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; capace de rezervă. Tăiați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura aproximativ 1/2 cană. Aruncați tulpinile rămase.
Se amestecă tulpinile de ciuperci tocate și ingredientele rămase într-un castron mic până se omogenizează bine. Lingură în capace de ciuperci, îngrămădind ușor.
Se pune într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește bine.