Gorgonzola Spanac Anghinare Dip

Dacă aveți aproximativ 37 minute pentru a petrece în bucătărie, Gorgonzola Spanac Anghinare Dip ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 5,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 857 calorii, 49G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 3. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de inimi de țelină, bețișoare de pâine de susan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre scumpe. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Gorgonzola Spanac Și Anghinare Dip, Gorgonzola Spanac Anghinare Dip, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Decongelați spanacul 10 minute la setarea dezghețării în cuptorul cu microunde, apoi scurgeți-l bine prin stoarcerea prosopului de vase. Dezghețați anghinare, de asemenea, 6 minute pe decongelare în cuptorul cu microunde, apoi stoarceți și tocați fin.
Încălziți o oală cu sos cu unt la foc mediu până la mediu-mare.
Adăugați usturoiul în untul topit și amestecați 1 până la 2 minute, apoi presărați făină și combinați încă 1 minut.
Bateți în stoc și lapte și condimentați cu sare, piper și nucșoară. Se îngroașă 2 minute apoi se ia de pe foc și se topește în Gorgonzola. Se amestecă spanacul și anghinarea și jumătate din brânza mărunțită, apoi se transferă într-o caserolă mică și se acoperă cu brânza rămasă. Se rumenesc și se dau la cuptor timp de 10 până la 12 minute.
Serviți cu bețișoare de pâine, inimi de țelină și chipsuri de pita pentru scufundare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă]()
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.