Gorgonzola Linguine cu nuci prăjite

Gorgonzola Linguine cu nuci prăjite
Gorgonzola Linguine cu nuci prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 433 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 95 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Gorgonzola cu nuci prăjite, Paste de dovlecei Gorgonzola cu brânză cu nuci prăjite și pere Anjou coapte, și Paste Gorgonzola cu nuci.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti linguine conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2
Între timp, topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Gatiti usturoiul in unt, amestecand ocazional, pana cand usturoiul se rumeneste. Se amestecă făina până se omogenizează și se fierbe. Se amestecă laptele, vinul și sarea. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă brânza în sos; gatiti, amestecand frecvent, pana se topeste branza. Aruncați linguina și sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista