Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită umplut cu Gorgonzola cu sos de vin Port. Această rețetă servește 6. Pentru $ 9.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1232 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți șalotă, sare kosher, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port, Gorgonzola-și mușchi de vită umplute cu ciuperci cu sos Merlot, și Frigarui muschiulet de vita cu afine Port Peppercorn Relish & Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți carnea la temperatura camerei, 1 până la 1 1/2 ore. Între timp, faceți umplutură: prăjiți firimiturile de pâine într-o tigaie mică la foc mediu până se rumenesc adânc, amestecând, 4 până la 5 minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Puneți deoparte 2 linguri. gorgonzola și 1 lingură. pătrunjel și frig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Combinați firimiturile de pâine, brânza rămasă, 3 lingurițe. patrunjel, 1 lingura. arpagic și 1 linguriță. cimbru într-un castron până se amestecă bine. Se răcește până la rece, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
cu un arzător oprit (pentru gaz) sau cărbuni împinși în părțile laterale ale firegrate (pentru cărbune) pentru a face o zonă de căldură indirectă.
6
Tăiați o fantă longitudinală în centrul cărnii până la 1 in. de dedesubt și 1/2 în. de la capete, formând două secțiuni. În fiecare secțiune, centrați o fantă paralelă cu prima, cu aceeași adâncime și lungime. Împachetați dens cele trei fante cu umplutură. Apăsați părțile tăiate împreună. Condimentează friptura cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
7
Așezați carnea tăiată în sus. Înfășurați slănină, capetele suprapuse sub friptură dacă slănina este suficient de lungă. Legați friptura în cruce cu sfoară de bucătărie la 1-in. intervale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Grătați carnea de vită, acoperită, la foc direct până se rumenesc ușor, întorcându-se după cum este necesar (urmăriți cu atenție), 10 până la 15 minute. Mutați carnea la căldură indirectă și gătiți, acoperită, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii (fără umplere) ajunge la 135, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească într-un loc cald 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Între timp, aduceți portul și șalotul la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până se reduce la 1 cană, 20 până la 30 de minute. Tulpina; aruncați șalotul. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Adăugați făină și gătiți 2 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12
Adăugați portul și aduceți la foc mic. Se amestecă restul de 1 lingură. pătrunjel, 1/2 lingură. arpagic și 1/2 linguriță. cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
13
Dezleagă carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
14
Tăiați în 1-in. felii și aranjați pe un platou. Se acoperă cu gorgonzola rezervată și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Se toarnă puțin sos în jurul cărnii și se servește rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
16
* Filetul de vită tăiat în centru este o răsfăț, dar puteți reduce costul măcelărind singur un filet întreg (este ușor). Aflați cum la sunset.com/beeftenderloin.