Gorgonzola-gratar Pear Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 240 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de nuci pecan ușor prăjite, cremă de brânză, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear & gorgonzola crostini, Pere la grătar, miere și Brie Crostini, și Pere La Grătar, Brânză De Capră Și Prosciutto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pene de pere la grătar, acoperite cu capac la grătar, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se amestecă împreună crema de brânză și următoarele 3 ingrediente; răspândiți aproximativ 1/2 lingură. pe fiecare felie de baghetă. Se acoperă cu pere la grătar; se presară cu nuci pecan și rozmarin și se stropesc cu miere.