Gorgonzola Broccoli Caserola
Gorgonzola Broccoli caserola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, lapte, cuburi de 2 inci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Cu Sfeclă Gorgonzola Gratinată, Penne cu pui și Broccoli în sos de cremă Gorgonzola, și Caserola Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă. Clătiți broccoli și tăiați și aruncați capetele dure ale tulpinii; dacă pielea de pe tulpini este dură, curățați tulpinile.
Tăiați broccoli în bucăți de 1 inch.
Se adaugă în apă clocotită și se gătește până când abia se înmoaie când este străpuns, 3 până la 5 minute.
Clătiți și uscați tigaia.
Adăugați 1/4 cană de unt în tigaie și topiți la foc mediu. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează ușor; gătiți până la bule, aproximativ 1 minut.
Adăugați lapte și amestecați la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Adăugați cremă de brânză și gorgonzola; bateți până se omogenizează ușor. Se amestecă broccoli.
Se toarnă într - o caserolă superficială de 2 1/2 până la 3 litri.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți cuburile de pâine în firimituri grosiere; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/3 căni. Într-un castron mic, amestecați firimiturile cu 1 lingură de unt topit.
Se presară uniform peste amestecul de broccoli.
Coaceți până când caserola este fierbinte în centru și firimiturile sunt aurii, 20 până la 30 de minute.