Going Salată De Frunze Verzi
Merge salata verde frunze este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână bucăți prăjite și fistic, lapte bătut, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Încercați Salată verde cu frunze, rodie și salată de migdale, Se amestecă-fried Yam frunze (frunze de cartof dulce) cu Belacan (creveți Pa, și Pesto De Frunze De Ridiche Cu Usturoi Verde Și Semințe De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați bine și uscați salata. Folosind mâinile, rupeți salata și adăugați într-un castron mare împreună cu merele, nucile și cireșele uscate.
Stropiți în aproximativ 1/2 cană de sos de borcan cu gem de zară sau mai mult, dacă doriți. Aruncați bine cu clești.
Adăugați Zara, smântâna, maioneza, oțetul, arpagicul, usturoiul, sosul fierbinte și sarea și piperul după gust într-un borcan de 2 căni. Se acoperă cu capacul și se agită până se combină bine.
Luați două: pentru a face acest pansament brânză albastră, se sfărâmă în 1 / 2cupa de albastru maruntita si Must cu o furculita.