Gogoși turcești cu sirop de măceșe

Gogoși turcești cu sirop de măceșe
Gogoși turcești cu sirop de șold de trandafir este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Trandafir spumant cu sirop de frunze de dafin, Curmale Marocane Cu Sirop De Trandafiri, și Prajit-Prajitura cu migdale cu capsuni in Rossimbrox-sirop de apa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, zahăr, măceșe și păstăi de cardamom la foc mic într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi fierbeți ușor, neacoperit, până când măceșele se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
MăceșeMăceșe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă apa de trandafiri și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
1
Bateți împreună făina, sarea kosher și condimentele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aduceți apa la fiert cu unt și zahăr într-o cratiță grea de 3 litri, amestecând până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați amestecul de făină dintr-o dată și gătiți la foc mediu, amestecând energic cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, aproximativ 1 minut, apoi gătiți, amestecând continuu, încă 1 minut. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine cu o lingură de lemn după fiecare adăugare. (Aluatul va părea să se separe la început, dar va deveni neted.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Încălziți uleiul de 2 inci până la 350 F într-o oală largă de 5 litri, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Împărțiți aluatul în 12 porții. Cu mâinile ude, formați fiecare porție într-o bilă de 2 inci (aluatul va fi lipicios). Aplatizați ușor o minge într-o palmă umedă, apoi faceți o gaură de 1 inch în centru cu degetele și adăugați la uleiul fierbinte. Repetați rapid cu încă 5 bile și prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc și tocmai fierte (tăiați una deschisă pentru a testa), aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 350 buc. F și repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Reîncălziți siropul (dacă este necesar), apoi înmuiați fiecare gogoașă în sirop, întorcându-vă la strat și transferați-l într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
9
Stropiți gogoși cu o parte din siropul rămas și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
1
* Siropul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de utilizare.* Gogoșile pot fi prăjite cu 3 ore înainte și păstrate la temperatura camerei. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 F 10 până la 15 minute, apoi înmuiați în sirop fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista