Gogoși glazurate de arțar ale lui Neely

Gogoși glazurate de arțar ale lui Neely
Gogoșile glazurate de arțar ale lui Neely ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, ouă, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Glazurate De Arțar, Maple Glazurate Buttermilk Gogoși, și Gogoși De Arțar Glazurate Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Bateți ingredientele uscate împreună într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți ouăle, gălbenușul, laptele de unt, piureul de dovleac, untul topit și extractul de migdale împreună într-un alt bol mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați bine împreună folosind o lingură de lemn. Aluatul va fi foarte lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Praf blatul și mâinile cu făină. Folosind mâinile, scoateți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Înmuiați un tăietor rotund de 3 inci în făină și tăiați gogoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Tăiați centrul de gogoși cu tăietor de 3/4 inch. Adunați resturi și rulați din nou. Continuați să tăiați gogoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Prăjiți gogoși, în ulei fierbinte, până se rumenesc și crocante, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Scurgeți pe suportul de sârmă peste tava de foi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Odată răcit, praf cu zahăr de scorțișoară, dacă se dorește, sau înmuiați vârfurile gogoșilor în glazura de sirop de arțar. De asemenea, un cuțit de unt poate fi folosit pentru a se răspândi pe glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
11
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, extractul de arțar și laptele; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De ArțarExtract De Arțar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați lapte suplimentar, dacă este necesar, pentru a atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
13
Stropiți peste gogoși.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista