Gogoși Glazurate Cu Cafea
Gogoși glazurate cu cafea este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă caldă, făină plus apă suplimentară, fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Gogoși Italiene Glazurate Cu Cafea (Zeppole), și Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia și apa caldă într-un castron mic până când drojdia este dizolvată.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu face spumă, aruncați-o și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă făina, laptele, untul, gălbenușurile, zahărul, sarea, scorțișoara și amestecul de drojdie în mixer la viteză mică până se formează un aluat moale. Măriți viteza la mediu-mare și bateți încă 3 minute.
Răzuiți aluatul pe partea bolului (de jur împrejur) în centru, apoi presărați ușor cu făină (pentru a împiedica formarea unei cruste). Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat (nu o cârpă de pământ) și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore. (Alternativ, lăsați aluatul să crească în castron în frigider 8 până la 12 ore.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și întindeți-l cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci (grosime de 1/2 inch).
Tăiați cât mai multe runde posibil cu un tăietor de 3 inci, apoi tăiați o gaură în centrul fiecărei runde cu un tăietor de 1 inci și transferați gogoșile pe o foaie mare de copt ușor făinată. Acoperiți gogoșile cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când sunt ușor umflate, aproximativ 30 de minute (45 de minute dacă aluatul a fost rece la tăierea gogoșilor). Nu reroll resturi.
Încălziți uleiul de 2 1/2 inci într-o oală grea adâncă de 4 litri până când înregistrează 350 F pe termometru. Se prăjesc gogoși, câte 2, întorcându-se ocazional cu un skimmer de sârmă sau plasă sau o lingură cu fante, până se umflă și se rumenesc, aproximativ 2 minute pe lot.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 350 cm. f între loturi.)
Se amestecă împreună apă fierbinte și pudră de espresso într-un castron mediu până se dizolvă pulberea, apoi se amestecă zahărul cofetarilor, siropul de porumb, vanilia și sarea până se omogenizează.
Scufundați gogoșile în glazură, întorcându-vă pentru a acoperi bine, apoi puneți-le pe un suport așezat într-o tigaie superficială (pentru a prinde orice picături). În timp ce glazura este umedă, presărați gogoși cu zahăr șlefuit (dacă utilizați).
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 20 de minute.
Gogoșile se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt prăjite.