Gogoși De Zahăr Cu Scorțișoară La Cuptor
Gogoși de zahăr cu scorțișoară coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gogoși De Zahăr Cu Scorțișoară La Cuptor, Gogoși de dovleac coapte cu zahăr de scorțișoară, și Gogoși Coapte Cu Zahăr De Scorțișoară Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună Bisquick mix, 2 linguri de zahăr, nucșoara, laptele, oul și vanilia cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de zahăr și scorțișoara.
Înmuiați blaturile de gogoși în unt topit, apoi înmuiați în scorțișoară-zahăr.