Gogoși de vanilie la cuptor cu glazură de vanilie
Gogoși de vanilie coapte cu glazură de vanilie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 34 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, zahăr granulat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși de scorțișoară coapte cu glazură de vanilie, Gogoși cu nuci de banane la cuptor cu glazură de vanilie, și Smântână gogoși de modă veche cu glazură de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1 lingură de lapte și 1/2 linguriță de vanilie cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; decorați cu stropi.