Gogoși De Tort La Cuptor
Gogoși tort coapte este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 357 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, scurtarea legumelor, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gogoși De Tort La Cuptor, Gogoși Cu Tort De Ciocolată La Cuptor, și Gogoși Cu Tort De Ciocolată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie pentru gogoși.
Cerneti faina si praful de copt impreuna intr-un bol mare sau vasul unui mixer.
Bateți zahărul, nucșoara și sarea.
Adăugați untul și folosiți degetele pentru a-l freca în ingredientele uscate, așa cum ați face în a face o crustă de patiserie, până când este distribuită uniform.
Adăugați laptele, iaurtul, vanilia și oul și amestecați până se combină. Nu amestecați prea mult sau gogoșile dvs. pot fi cauciucate.
Folosiți o pungă sau o lingură pentru a umple fiecare ceașcă de gogoși cu aproximativ trei sferturi, asigurându-vă că stâlpul central este clar.
Coaceți până când gogoșile devin maro auriu deschis și izvorăsc înapoi când sunt atinse, 6 până la 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a scoate din tigaie. Glazurați după cum doriți.
Retipărit cu permisiunea de la gogoși de Lara Ferroni, Cărți Sasquatch din 2010 de la Sosquatch