Gogoși De Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile de tort. Această rețetă servește 12. O porție conține 155 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați M & M Tort Gogoși, Gogoși De Tort, și Gogoși De Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Folosiți un tăietor sau un pahar rotund de 3 inci pentru a urmări 12 cercuri pe pergament, lăsând spațiu între fiecare. Întoarceți pergamentul și acoperiți ușor cu spray de gătit. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 1/2 inci sau decupați o gaură de 1/2 inci într-un colț al unei pungi mari de plastic resigilabile.
Cerneti faina, praful de copt, nucsoara si sarea intr-un bol mediu. Bateți untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se combină bine, aproximativ 2 minute. Bateți oul întreg și gălbenușul până se încorporează și amestecul devine galben pal, aproximativ 3 minute. Bateți laptele și vanilia până se omogenizează, răzuind vasul după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți treptat în amestecul de făină până când este doar încorporat (nu amestecați prea mult).
Transferați aluatul în punga de patiserie pregătită.
Folosind cercurile ca ghid, introduceți aluatul în inele de 3 inci. (Pentru a face găuri de gogoși cu aluatul rămas, țeava se rotunjește de 1 inch pe pergament.) Refrigerați în timp ce încălziți scurtarea sau acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Încălziți aproximativ 6 căni scurtarea într-o oală mare la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 340 de grade F. (doriți să aveți aproximativ 2 inci de lichid odată ce scurtarea se topește.) Folosiți foarfece pentru a tăia pergamentul în jurul fiecărei gogoși, lăsând o margine de 1 inch. Răsturnați cu grijă 2 gogoși în scurtare și îndepărtați pergamentul cu clești. Se prăjește până se rumenesc, 1 minut 30 de secunde pe fiecare parte. (Prăjiți găurile de gogoașă 30 de secunde pe fiecare parte.)
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Aduceți scurtarea înapoi la 340 de grade F și repetați cu gogoșile rămase.
Fotografie realizată de Charles Masters