Gogoși de mere coapte la cuptor este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere lichidă, bucăți de măr, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 71 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Gogoși Coapte Cu Scorțișoară De Mere, Gogoși cu caramel de mere la cuptor, și Gogoși Coapte Cu Scorțișoară De Mere.
Instrucțiuni
1
Radeți cartofii și mărul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați amestecul într-un prosop de bucătărie și scurgeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Transferați înapoi în castron și pliați în făină, parmezan și un vârf bun de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați ușor, astfel încât toate ingredientele să fie bine încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Adăugați un strop bun de ulei vegetal într-o tigaie sau tigaie antiaderentă. Odată ce uleiul este fierbinte, aruncați o lingură plină de amestec de cartofi și aplatizați pentru a forma un disc cu spatele unei linguri. Gatiti 1-2 minute sau pana cand partea in contact cu tigaia este frumoasa si se rumeneste. Întoarceți blinele și gătiți cealaltă parte timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc și se pune pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.Sos: 1/2 cana smantana 1 lingura patrunjel tocat marunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Sare și piper proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Bateți smântâna și pătrunjelul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați un vârf de sare și piper și serviți alături de biscuiți.Înțepătort de ciocolată cu mere și alune
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Adaptat de la Valrhona, servește 82 de mere mici Granny Smith 1/3 cană de alune, tocate250 de grame de ciocolată dulce-amăruie, tocată2/3 cană de cremă grea pentru biciuire3 gălbenușuri de OU4 lingurițe de amidon de porumb3 linguri de miere lichidă3 albușuri de ou
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Zahăr de cofetărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
12
Preîncălziți cuptorul la 191°.pregătiți o tigaie cu arc de 8 inci sau 9 inci (adâncime de cel puțin 2 inci) și ungeți fundul și părțile laterale. Curățați, miez și tăiați merele în zaruri de 1/2 inch și puneți-le deoparte.Se toacă ciocolata și se pune într-un castron. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna grea la fierbere ușoară și scoateți-o imediat de pe foc..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Se toarnă crema peste ciocolată. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul până când ciocolata și smântâna formează un amestec omogen. Odată ce amestecul s-a răcit, amestecați încet gălbenușurile și amidonul de porumb până se încorporează bine. Amestecul va fi neted și ușor thick.In un castron separat, adăugați mierea în albușurile de ou și bateți până se formează vârfuri moi.Folosind un tel, adăugați aproximativ 1/3 din albușurile bătute în amestecul de ciocolată pentru a ușura amestecul. Nu vă faceți griji cu privire la ruperea albilor în acest moment, ci doar bateți albii pentru a face aluatul mai maleabil. Apoi, pliați ușor albușurile rămase în două loturi și evitați amestecarea excesivă. Dungile albe de albus de ou ar trebui să fie încă vizibile în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se toarnă aluatul în tigaia cu formă de arc unsă. Se acoperă cu merele și alunele tocate și se pudrează ușor cu zahărul de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
15
Așezați tigaia cu formă de arc pe o foaie de cookie sau o foaie de copt și coaceți imediat.Gatiti timp de 30 pana la 35 de minute sau pana cand o frigaruie de lemn introdusa in mijlocul tortului iese curata. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sau tortul va deveni fulgios și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
16
Lăsați tortul să se răcească în tigaia cu formă de arc timp de cel puțin 15 minute înainte de a-l desface. Tortul este cel mai bine savurat în timp ce este încă cald.Pin itCaramel-mere acoperite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
17
Face aproximativ 10 mere caramel10 mere (am folosit Spartan) 3/4 cană zahăr granulat1 / 4 zahăr brun ușor ambalat2 linguri unt nesărat1 / 4 cană sirop ușor de porumb2 lingurițe molase1 / 4 linguriță sare kosher1 / 2 cană smântână grea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
18
Spălați merele și uscați - le bine-dacă sunt încă umede, caramelul nu se va lipi de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
19
Scoateți tulpinile și introduceți un băț de lemn în partea de sus a fiecărui măr, cam la jumătatea drumului. Merele ar trebui să se agațe în siguranță de băț. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și ușor grease.In o cratiță la foc mediu, se adaugă zaharurile, untul, siropul de porumb, melasa, sarea și jumătate din smântână. Rotiți tigaia pentru a vă asigura că toate ingredientele se amestecă omogen. Odată ce au, adăugați crema rămasă. Gatiti la foc mediu timp de 10-12 minute sau pana cand temperatura amestecului ajunge la 116°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Căni De Făină De Grâu
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
20
Scoateți caramelul de pe foc și așteptați ca lichidul să se răcească ușor (2 minute). Folosind o mișcare de rotire și înclinând cu grijă tigaia, acoperiți merele cu caramel, lăsând un cerc neatins de măr în care este introdus bățul de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
21
Lăsați excesul de caramel să se scurgă și așezați merele pe hârtia pergament. Puneți imediat merele în frigider pentru a se întări. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi, astfel încât primele mere acoperite să nu rămână prea mult timp la temperatura camerei: cu cât ajung mai repede în frigider, cu atât mai bine! Dacă caramelul începe să se întărească și nu este suficient de subțire pentru a acoperi merele, pur și simplu puneți cratița pe foc timp de câteva minute înainte de a acoperi mai multe mere.Lăsați merele la frigider cel puțin 15 minute pentru a se întări. Odată ce s-au întărit, lăsați la temperatura camerei. Pachet după cum doriți!* * * Vă mulțumesc foarte mult pentru partajarea, Jennifer!Vizitați blogul lui Jennifer:bărbierit de ciocolată (Imagini: Jennifer Bartoli de bărbierit de ciocolată)arată nutriție
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară