Gogoși De Mere Fără Gluten

Gogoși De Mere Fără Gluten
Gogoși de mere fără Gluten este un mic dejun care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gogoși De Mere Fără Gluten, Marți Fără Gluten: Gogoși Vegane Cu Mere, și Marți Fără Gluten: Gogoși Vegane Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați primele opt ingrediente. Într-un alt castron, bateți apa, untul, sosul de mere și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă la ingredientele uscate; se amestecă până se amestecă. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
3
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de plastic sigure pentru alimente; umpleți cu aluat. Țeavă într-o tigaie de gogoși cu 6 cavități acoperită cu spray de gătit, umplând cavitățile cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se coace la 325 CP timp de 11-14 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru glazură, într-o cratiță mică, aduceți cidrul de mere la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se transferă într-un castron mic; se amestecă untul până se topește. Se amestecă suficient zahăr de cofetari pentru a ajunge la consistența glazurii. Înmuiați fiecare gogoașă la jumătate, permițând excesului să picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați pe grătar; lăsați să stea până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista