Gogoși De Mere Fără Gluten

Gogoși De Mere Fără Gluten
Gogoși de mere fără Gluten este un mic dejun care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gogoși De Mere Fără Gluten, Marți Fără Gluten: Gogoși Vegane Cu Mere, și Marți Fără Gluten: Gogoși Vegane Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați primele opt ingrediente. Într-un alt castron, bateți apa, untul, sosul de mere și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se adaugă la ingredientele uscate; se amestecă până se amestecă. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
3
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de plastic sigure pentru alimente; umpleți cu aluat. Țeavă într-o tigaie de gogoși cu 6 cavități acoperită cu spray de gătit, umplând cavitățile cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se coace la 325 CP timp de 11-14 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru glazură, într-o cratiță mică, aduceți cidrul de mere la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se transferă într-un castron mic; se amestecă untul până se topește. Se amestecă suficient zahăr de cofetari pentru a ajunge la consistența glazurii. Înmuiați fiecare gogoașă la jumătate, permițând excesului să picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Așezați pe grătar; lăsați să stea până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista