Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 341 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Găuri De Gogoși Cu Zahăr Pudră, Găuri De Gogoși Cu Zahăr Pudră De Ciocolată, și Brioșe Cu Gogoși Cu Zahăr Pudră Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți primele 8 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează (amestecul va fi granulat). Bateți în ou, apoi gălbenușurile și vanilia. Bateți treptat în zară; bate în dovleac în 4 adăugiri. Folosind spatula de cauciuc, pliați ingredientele uscate în 4 adaosuri, amestecând ușor după fiecare adăugare. Acoperiți cu plastic; se răcește 3 ore.
Presărați ușor 2 foi de copt cu margini cu făină. Apăsați 1/3 din aluat pe suprafața făinoasă până la grosimea de 1/2 până la 2/3 inch. Folosind 2 tăietor rotund cu diametrul de 1/2 inch, tăiați rundele de aluat. Aranjați pe foi. Repetați cu aluatul rămas în încă 2 loturi. Adunați resturi de aluat. Apăsați aluatul și tăiați mai multe runde de aluat până când se folosește tot aluatul.
Folosind un tăietor rotund cu diametrul de 1 inch, tăiați centrul fiecărei runde de aluat pentru a face gogoși și găuri de gogoși.
Tapetați 2 foi de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare adâncă la o adâncime de 1 1/2 inci. Atașați termometrul pentru prăjit și încălziți uleiul la 365 F la 370 F. prăjiți găurile de gogoși în 2 loturi până se rumenesc, rotind ocazional, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Prajiti gogosile, 3 sau 4 odata, pana se rumenesc, regland caldura pentru a mentine temperatura, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Folosind lingura cu fante, transferați gogoșile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Se răcește complet.
Bateți zahărul pudră și 4 linguri de frișcă pentru a amesteca.
Bateți în smântână suplimentară, câte 1 linguriță, pentru a forma glazură de grosime medie. Poate fi făcută până la 3 ore înainte.
Adăugați găuri de gogoși în vasul cu zahăr condimentat și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți gogoșile pe 1 parte cu glazură de zahăr pudră. Aranjați gogoși, glazurate în sus, pe rafturi.
Lăsați să stea până când glazura se întărește, cel puțin 30 de minute.