Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar

Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar
Gogoși de ciocolată coapte cu glazură de arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, amestec original, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși de dovleac coapte cu glazură de arțar-scorțișoară, Gogoși coapte cu condimente de dovleac cu glazură de arțar-scorțișoară (GF), și Gogoși de dovleac coapte cu glazură de arțar de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și siropul cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; se presară cu fulgi de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Sirop De ArțarSirop De Arțar
7
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista