Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar
Gogoși de ciocolată coapte cu glazură de arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, amestec original, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși de dovleac coapte cu glazură de arțar-scorțișoară, Gogoși coapte cu condimente de dovleac cu glazură de arțar-scorțișoară (GF), și Gogoși de dovleac coapte cu glazură de arțar de zahăr brun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și siropul cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; se presară cu fulgi de arțar.