Gogoși De Ciocolată Cu Malț
Malt ciocolata gogosi ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 381 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere curgătoare, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată, și Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește zahărul și laptele într—o tigaie timp de aproximativ 5 minute până când laptele este cald-105—115 F-și zahărul s-a dizolvat.
Așezați drojdia într-un castron, turnați jumătate din laptele cald, apoi amestecați și dați deoparte.
Puneți laptele rămas înapoi pe foc și adăugați untul.
Încălziți ușor timp de aproximativ 3 minute (aveți grijă să nu lăsați laptele să fiarbă).
Cernem făina și sarea într-un castron mare și facem o fântână în centru.
Adăugați gălbenușurile de ou, laptele cu drojdie și laptele fierbinte.
Se amestecă împreună, desenând făina din jur pentru a face un aluat.
Răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru făinată și frământați cu mâinile făinoase câteva minute până când aluatul este neted și elastic. Praf cu puțină făină suplimentară dacă amestecul este prea lipicios.
Așezați într-un castron curat praf cu făină. Acoperiți cu folie de plastic pentru a împiedica aluatul să formeze o piele deasupra și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1-11/2 ore până la dublarea dimensiunii.
Când aluatul a crescut, bateți-l înapoi dându-i o lovitură și frământați ușor pe o suprafață de lucru înmuiată.
Întindeți aluatul cu un sucitor înfăinat la o grosime de aproximativ 3/4 inch și formați-l într-un dreptunghi de 9 x 6 inci. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 12 perne dreptunghiulare, apoi așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și lăsați să crească din nou timp de 30-40 de minute până la dublarea dimensiunii. (Acest lucru va face gogoșile ușoare și pufoase odată gătite.)
Între timp, faceți umplutura.
Puneți smântâna într-o tigaie și amestecați mierea după gust.
Puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură. Când crema aproape fierbe, turnați-o peste amestecul de ciocolată și amestecați până când este bine amestecată, netedă și lucioasă.
Combinați zahărul rămas cu pulberea de malț într-un castron și lăsați-l deoparte.
Puneți uleiul într-o friteuză cu grăsimi adânci și încălziți la 340 km f sau umpleți o cratiță mare cu o treime plină cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare până când un cub de pâine căzut în el sfârâie și devine maro auriu în 30 de secunde. Se prăjesc gogoșile, în loturi, timp de 3-4 minute până se rumenesc uniform și se fierb, întorcându-le în ulei o dată sau de două ori. (Va trebui să moderați căldura între loturi în funcție de faptul dacă gogoșile se rumenesc prea repede sau prea încet.) Folosind o lingură cu fante, scoateți gogoșile din uleiul fierbinte și rulați zahărul de malț pentru a acoperi.
Pentru a umple gogoșile, puneți umplutura de ciocolată caldă într-o pungă de conducte prevăzută cu o mică duză simplă. Asigurați-vă că pipeți umplutura de ciocolată cât este încă caldă. Dacă se răcește prea mult, se va seta și va fi dificil de lucrat. Introduceți duza în gogoașă și strângeți ușor umplutura.