Gogoși De Ciocolată Cu Malț

Gogoși De Ciocolată Cu Malț
Malt ciocolata gogosi ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 381 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere curgătoare, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată, și Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește zahărul și laptele într—o tigaie timp de aproximativ 5 minute până când laptele este cald-105—115 F-și zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați drojdia într-un castron, turnați jumătate din laptele cald, apoi amestecați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți laptele rămas înapoi pe foc și adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
4
Încălziți ușor timp de aproximativ 3 minute (aveți grijă să nu lăsați laptele să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Cernem făina și sarea într-un castron mare și facem o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați gălbenușurile de ou, laptele cu drojdie și laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
7
Se amestecă împreună, desenând făina din jur pentru a face un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru făinată și frământați cu mâinile făinoase câteva minute până când aluatul este neted și elastic. Praf cu puțină făină suplimentară dacă amestecul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Așezați într-un castron curat praf cu făină. Acoperiți cu folie de plastic pentru a împiedica aluatul să formeze o piele deasupra și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1-11/2 ore până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
10
Când aluatul a crescut, bateți-l înapoi dându-i o lovitură și frământați ușor pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Întindeți aluatul cu un sucitor înfăinat la o grosime de aproximativ 3/4 inch și formați-l într-un dreptunghi de 9 x 6 inci. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 12 perne dreptunghiulare, apoi așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și lăsați să crească din nou timp de 30-40 de minute până la dublarea dimensiunii. (Acest lucru va face gogoșile ușoare și pufoase odată gătite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
12
Între timp, faceți umplutura.
13
Puneți smântâna într-o tigaie și amestecați mierea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură. Când crema aproape fierbe, turnați-o peste amestecul de ciocolată și amestecați până când este bine amestecată, netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Combinați zahărul rămas cu pulberea de malț într-un castron și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Puneți uleiul într-o friteuză cu grăsimi adânci și încălziți la 340 km f sau umpleți o cratiță mare cu o treime plină cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare până când un cub de pâine căzut în el sfârâie și devine maro auriu în 30 de secunde. Se prăjesc gogoșile, în loturi, timp de 3-4 minute până se rumenesc uniform și se fierb, întorcându-le în ulei o dată sau de două ori. (Va trebui să moderați căldura între loturi în funcție de faptul dacă gogoșile se rumenesc prea repede sau prea încet.) Folosind o lingură cu fante, scoateți gogoșile din uleiul fierbinte și rulați zahărul de malț pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
PâinePâine
ZahărZahăr
MalțMalț
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Pentru a umple gogoșile, puneți umplutura de ciocolată caldă într-o pungă de conducte prevăzută cu o mică duză simplă. Asigurați-vă că pipeți umplutura de ciocolată cât este încă caldă. Dacă se răcește prea mult, se va seta și va fi dificil de lucrat. Introduceți duza în gogoașă și strângeți ușor umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
18
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista