Gogoși De Ciocolată Coapte Fără Gluten
Gogoși de ciocolată coapte fără Gluten este un mic dejun care servește 12. O porție acoperă 1% din nevoile tale zilnice de vitamine și minerale, această rețetă poate fi, prin urmare, considerată nu cel puțin sănătoasă. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Costă 29 de cenți pe porție-- găsim acest preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1048 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ulei vegetal, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un vegetarian și fără gluten dieta. Încercați Gogoși De Ciocolată Coapte Fără Gluten, Gogoși De Dovleac Coapte Fără Gluten, și Gogoși De Cidru De Mere Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți împreună făina de ovăz, zahărul granulat, amidonul de cartofi, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și guma de xantan într-un castron mediu.
Adăugați ou, smântână, lapte și ulei vegetal.
Bateți până când aluatul este neted. Lăsați aluatul să stea timp de cinci minute. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit antiaderent. Umpleți cavitățile cam la jumătate cu aluat.
Coaceți până când gogoșile revin la atingere, aproximativ zece minute. Întoarceți gogoșile pe o grătar pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas. Lăsați gogoșile să se răcească complet.
Așezați o grătar într-o tigaie tapetată cu pergament.
Bateți împreună zahărul pudră, laptele, vanilia și extractul de lămâie într-un castron mic. Înmuiați gogoșile, pe rând, în glazură. Scuturați excesul de glazură.
Așezați gogoși înmuiate pe grătar. Păstrați gogoșile acoperite la temperatura camerei timp de până la trei zile.