Gogoși Cu Mere
Gogoșile cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 18 porții cu 263 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, scurtare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gogoși Cu Mere, Gogoși Cu Mere, și Gogoși Cu Sos De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1 1/3 căni de făină și ingredientele rămase, cu excepția uleiului și a zahărului de scorțișoară, într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică, răzuind bolul constant, până la amestecare. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă restul de 2 căni de făină. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până când aluatul se rigidizează.
Încălziți uleiul (2 până la 3 inci) în friteuză sau în cratiță de 3 litri la 375 buc. Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați jumătate din aluat pe o suprafață bine acoperită cu pânză; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Rulați ușor aluatul gros de 3/8 inch.
Tăiați cu tăietor de gogoși făinoase. Repetați cu aluatul rămas.
Glisați gogoși în ulei fierbinte, folosind spatula largă. Întoarceți gogoșile pe măsură ce se ridică la suprafață. Se prăjește 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Îndepărtați cu grijă din ulei (nu înțepați suprafețele); scurgeți pe prosoape de hârtie.
Presărați gogoși fierbinți cu scorțișoară-zahăr.