Gogoși cu jeleu
Jelly Donuts ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție conține 162 de calorii , 1 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă servește 48 și costă 11 cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte cald, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ unt de arahide glazurat și gogoși cu jeleu... cu jeleu de chia cu căpșuni și rubarbă , gogoși cu jeleu și gogoși cu jeleu .
Instrucțiuni
Turnați laptele cald în vasul unui mixer cu stand.
Adăugați zahărul, sarea, vanilia și ouăle în bol și amestecați până se omogenizează.
Adăugați 2 căni de făină și amestecați cu cârligul de aluat pentru a se combina, oprindu-se să răzuiți bolul. (Aluatul va fi lipicios; dacă este prea ud, adăugați 1/4 cană de făină rămasă.)
Se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.
Ungeți un castron mare cu ulei vegetal; se adauga aluatul si se acopera cu folie de plastic.
Se lasa la dospit la frigider, cel putin 4 ore sau peste noapte.
Tăiați gogoșile: tapetați 2 foi de copt cu pergament și pudrați cu făină. Pudrați o suprafață curată cu făină; întoarceți aluatul la suprafață. Pudrați aluatul cu făină, apoi întindeți-l ușor pentru a fi mai ușor de rulat. Folosind un sucitor, întindeți aluatul până la aproximativ 1/2 inch grosime.
Tăiați aluatul în rondele de 1 1/2 inch cu un tăietor de prăjituri; transferați pe foile de copt pregătite. Rerulați resturile și tăiați mai multe rondele. Pudrați ușor rondelele de aluat cu făină, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 1 oră la loc cald.
Încălziți 2 până la 3 inci ulei vegetal într-o oală mare până când un termometru pentru prăjire înregistrează 360 de grade F. Lucrând în loturi, prăjiți gogoșile, întorcându-le, până devin maro auriu, 1 până la 1 1/2 minute în total. Folosind clești sau un skimmer, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Umpleți cu jeleu: puneți o pungă de patiserie cu vârf rotund de 1/8 inch; puneți punga într-un pahar și puneți capătul deschis peste pahar. Umpleți punga cu jeleu. Introduceți vârful de patiserie în partea unei gogoși și strângeți ușor pentru a umple. Repetați cu gogoșile rămase. Pudrați cu zahăr de cofetă și serviți cald. Fotografie de David A. Land