Gogoși Cu Jeleu

Gogoși Cu Jeleu
Gogoși jeleu este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 544 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coajă de lămâie, drojdie instantanee, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați primele 6 ingrediente de gogoașă într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făina și sarea și amestecați (sau amestecați cu mâinile) până când aluatul se reunește (va fi încă umed și lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pe o suprafață bine făinată, frământați și modelați aluatul într-un disc gros; transferați-l într-un bol Uns cu ulei sau spray de gătit și lăsați-l să se odihnească într-o zonă caldă, fără pescaj, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pe o suprafață bine făinată, aplatizați aluatul și rulați-l într-un disc gros de 1/4 inci. Folosiți un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci pentru a tăia cât mai multe cercuri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Transferați cercurile pe o foaie de copt de 10 pe 15 inci, căptușită cu hârtie pergament și unsă cu ulei. Colectați garniturile de aluat și formați-le într-o altă bilă; rotiți-l într-un alt disc gros de 1/4 inci, tăiați mai multe gogoși și transferați-le pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Lăsați cercurile de aluat să se odihnească într-o zonă caldă, fără pescaj, timp de 1/2 oră. Apoi încălziți aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie cu fața înaltă la foc mediu-mare până la foarte cald, dar fără fumat (365 până la 375 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lucrând în loturi, prăjiți gogoșile până se rumenesc pe o parte, apoi întoarceți-le și terminați prăjirea, aproximativ 3 minute în total.
8
Transferați gogoșile pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Transferați o parte din jeleul de struguri Concord într-o pungă de patiserie sau într-o pungă cu fermoar cu o gaură mică tăiată dintr-un colț. Când gogoșile s-au răcit complet, folosiți un cuțit mic pentru a îngropa ușor din partea gogoșei spre centru. Introduceți vârful pungii în deschidere și țeavă în cât mai multă umplere posibil. Repetați cu gogoșile rămase și umplutura. Praf gogoșile generos cu zahăr pudră și presărați fiecare cu un vârf mic de sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Sare GrosierăSare Grosieră
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați strugurii, zahărul și apa într-o oală nereactivă. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când strugurii s-au descompus, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați păstăile de cardamom și fâșiile de coajă de citrice într-o bucată de pânză de brânză și fixați-o cu sfoară; adăugați pachetul de pânză de brânză la amestecul de struguri. Se răcește la temperatura camerei și se transferă vasul la frigider peste noapte. Între timp, puneți 4 până la 6 linguri (cina obișnuită este în regulă) în congelator (le veți folosi pentru a testa jeleul la sfârșit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Apăsați amestecul de struguri răcit printr-o strecurătoare cu plasă grosieră. Aruncați semințele. Întoarceți amestecul de struguri strecurat într-o oală curată nereactivă, împreună cu sucul de lămâie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți până începe să pară strălucitor, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
StruguriStruguri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Testați jeleul: luați una dintre linguri din congelator și puneți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de struguri pe ea. Întoarceți lingura la congelator timp de 3 până la 4 minute. (Între timp, întoarceți focul la minim și acoperiți vasul, astfel încât amestecul să nu se reducă mai mult decât este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți proba din congelator și încercați să o răspândiți; dacă nu este suficient de gros, descoperiți oala, întoarceți căldura înapoi la mediu și gătiți amestecul de struguri încă 5 minute înainte de a testa oa doua probă folosind o altă lingură înghețată. Continuați acest proces de testare până când jeleul se răspândește fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Lăsați jeleul să se răcească, apoi păstrați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista