Gogoși Cu Jeleu

Gogoși Cu Jeleu
Gogoși jeleu este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 544 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coajă de lămâie, drojdie instantanee, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați primele 6 ingrediente de gogoașă într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făina și sarea și amestecați (sau amestecați cu mâinile) până când aluatul se reunește (va fi încă umed și lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Pe o suprafață bine făinată, frământați și modelați aluatul într-un disc gros; transferați-l într-un bol Uns cu ulei sau spray de gătit și lăsați-l să se odihnească într-o zonă caldă, fără pescaj, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pe o suprafață bine făinată, aplatizați aluatul și rulați-l într-un disc gros de 1/4 inci. Folosiți un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci pentru a tăia cât mai multe cercuri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Transferați cercurile pe o foaie de copt de 10 pe 15 inci, căptușită cu hârtie pergament și unsă cu ulei. Colectați garniturile de aluat și formați-le într-o altă bilă; rotiți-l într-un alt disc gros de 1/4 inci, tăiați mai multe gogoși și transferați-le pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Lăsați cercurile de aluat să se odihnească într-o zonă caldă, fără pescaj, timp de 1/2 oră. Apoi încălziți aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie cu fața înaltă la foc mediu-mare până la foarte cald, dar fără fumat (365 până la 375 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Lucrând în loturi, prăjiți gogoșile până se rumenesc pe o parte, apoi întoarceți-le și terminați prăjirea, aproximativ 3 minute în total.
8
Transferați gogoșile pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1
Transferați o parte din jeleul de struguri Concord într-o pungă de patiserie sau într-o pungă cu fermoar cu o gaură mică tăiată dintr-un colț. Când gogoșile s-au răcit complet, folosiți un cuțit mic pentru a îngropa ușor din partea gogoșei spre centru. Introduceți vârful pungii în deschidere și țeavă în cât mai multă umplere posibil. Repetați cu gogoșile rămase și umplutura. Praf gogoșile generos cu zahăr pudră și presărați fiecare cu un vârf mic de sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Sare GrosierăSare Grosieră
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați strugurii, zahărul și apa într-o oală nereactivă. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când strugurii s-au descompus, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați păstăile de cardamom și fâșiile de coajă de citrice într-o bucată de pânză de brânză și fixați-o cu sfoară; adăugați pachetul de pânză de brânză la amestecul de struguri. Se răcește la temperatura camerei și se transferă vasul la frigider peste noapte. Între timp, puneți 4 până la 6 linguri (cina obișnuită este în regulă) în congelator (le veți folosi pentru a testa jeleul la sfârșit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Apăsați amestecul de struguri răcit printr-o strecurătoare cu plasă grosieră. Aruncați semințele. Întoarceți amestecul de struguri strecurat într-o oală curată nereactivă, împreună cu sucul de lămâie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți până începe să pară strălucitor, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
StruguriStruguri
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Testați jeleul: luați una dintre linguri din congelator și puneți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de struguri pe ea. Întoarceți lingura la congelator timp de 3 până la 4 minute. (Între timp, întoarceți focul la minim și acoperiți vasul, astfel încât amestecul să nu se reducă mai mult decât este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți proba din congelator și încercați să o răspândiți; dacă nu este suficient de gros, descoperiți oala, întoarceți căldura înapoi la mediu și gătiți amestecul de struguri încă 5 minute înainte de a testa oa doua probă folosind o altă lingură înghețată. Continuați acest proces de testare până când jeleul se răspândește fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați jeleul să se răcească, apoi păstrați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista