Gogoși Cu Ghimbir
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Gogoșile cu ghimbir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 42 de porții cu 102 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir măcinat, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Gogoși Cu Ghimbir, Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, și Totul Gogoși.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 3/4 linguriță de ghimbir măcinat într-un castron mare.
Bateți împreună 1 cană de zahăr și restul de 3/4 linguriță de ghimbir măcinat într-un castron puțin adânc.
Pulsați restul de 3/4 cană de zahăr cu ghimbir cristalizat într-un robot de bucătărie până când ghimbirul este tocat mărunt.
Se transferă într-un castron și se amestecă în zară, unt și ouă până se omogenizează.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și amestecați până se formează un aluat (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați ușor până când se reunește, de 10 până la 12 ori, apoi formați-vă într-o bilă. Praf ușor suprafața de lucru și aluatul cu făină, apoi întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci (aproximativ 1/3 inch grosime) cu un sucitor înfăinat.
Tăiați rondele cu tăietorul cu făină și transferați-le pe o foaie de copt ușor făinată. Adunați resturi și reroll, apoi tăiați runde suplimentare. (Reroll o singură dată.)
Încălziți uleiul într-o oală grea largă de 5 litri până când termometrul înregistrează 375 buc.F. lucrând în loturi de 7 sau 8, Adăugați cu grijă runde, câte 1, la ulei și prăjiți, răsturnând o dată, până se rumenesc, 1 1/2 până la 2 minute total pe lot. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se răcește ușor, apoi se dragează în zahăr de ghimbir.
Gogoșile pot fi prăjite (dar nu dragate în zahăr de ghimbir) cu 4 ore înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți gogoșile nedecorticate pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 250 f 10 până la 15 minute, apoi răciți ușor și dragați în zahăr de ghimbir.