Gogoși Cu Dovleac Mat
Gogoși de dovleac mată este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, nucșoara măcinată, ouăle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gogoși Cu Dovleac Mat Fără Gluten, Gogoși Cu Ciocolată Mată, și Gogoși Cu Ciocolată Mată În Formă De Inimă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și untul până se omogenizează. Bateți în dovleac și suc de lămâie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara; adăugați treptat la amestecul de dovleac alternativ cu laptele. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați de 5-6 ori.
Rulați la 3/8-in. grosime.
Tăiați cu un 2-1/2-In ușor făinat. tăietor de gogoși.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul la 375. Se prăjesc, câteva pe rând, până se rumenesc pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați ingredientele de glazură; se întinde pe gogoși răcite.