Gogoși cu cereale încolțite: da, toată lumea merită un răsfăț

Gogoși cu cereale încolțite: da, toată lumea merită un tratament ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, făină încolțită, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 485 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cereale și creveți încolțite cu condimente marocane ...și actualizare provocare #1, Hummus de linte încolțit (fără cereale, fără Gluten, goluri), și Gogoși De Afine Cu Lămâie 100% Din Cereale Integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
gogoși cu cereale încolțite: instrucțiuni
Lapte cald, miere, sare și unt împreună.
Adăugați drojdie și așteptați cinci minute pentru a dovedi.
Se amestecă amestecul lichid cu 1 ou bătut.
Adăugați făina încolțită și frământați bine.Formați-vă într-o minge și lăsați să crească până se dublează în vrac. Prefer să permit pâinii mele să crească într-un deshidrator Excalibur (vezi surse) care este eficient și eficient.Odată ce aluatul este dublat în vrac, întindeți-l cu un sucitor până la grosimea de cca.
Tăiați cu un tăietor de gogoși sau alt instrument. Am folosit un borcan de zidărie inversat pentru gogoașă și un corer de mere pentru centru.
Încălziți un ulei de nucă de cocos de la un centimetru la un centimetru sau untură de pășunat într-o tigaie din fontă la o flacără medie-mare.Prajiti gogosile 3-4 la un moment dat in ulei. Se vor umfla aproape imediat.Întoarceți-vă când este maro auriu – câteva secunde-și prăjiți cealaltă parte.
Scoateți gogoși, se răcește și se scurge.Se acoperă cu glazură de vanilie de nucă de cocos.glazură de vanilie de nucă de cocos: instrucțiuni
Bateți uleiul de cocos topit, mierea și vanilia împreună.Păstrați cald și vâscos, dar nu fierbinte.
Se toarnă peste gogoși sau Madeleine, după caz.