Gogoși Cu Cartofi Dulci Condimentate
Reteta condimentat gogoși de cartofi dulci ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, scorțișoară, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Gogoși Cu Cartofi Dulci, Gogoși De Patiserie Cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci, și Gogoși Cu Cartofi Dulci-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii dulci cu coaja până când un cuțit străpuns prin centru nu oferă rezistență. Pune-le deoparte să se răcească puțin.
Amestecați ingredientele rămase pentru gogoși într-un castron mare. Pregătiți o suprafață de lucru cu puțină făină pentru a prăfui blatul.
Când cartofii dulci sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați pielea înfășurându-i într-un prosop de hârtie și frecându-i între mâini.
Pur și simplu cartofii dulci curățați cu un ricer, masher sau răzătoare. Asigurați-vă că neteziți bucăți mari. Cartofii dulci pot lua mult mai mult piure decât verii lor albi, dar nu-i lucrați mai mult decât trebuie.
Se amestecă cartoful dulce pur în făină.
Se amestecă cu mâinile până când se combină, apoi se întoarce pe suprafața de lucru. Pudrați mai multă făină deasupra și împăturiți aluatul pe sine de câteva ori până obțineți un cerc relativ plat.
Rulați-l sau aplatizați-l la o grosime de aproximativ 3/4 inch. Aluatul trebuie să fie umed, dar să nu se lipească ușor de mâinile făinoase.
Tăiați formele de gogoși din aluat. Pentru cercurile mari, folosesc ceea ce am primit pentru un dolar bucata la o băcănie indiană. (Se dublează la fel de mari boluri de pregătire.) Pentru găuri, folosesc un corer de mere. Puneți formele de gogoși deoparte câteva minute, astfel încât exteriorul să se întărească puțin. Aceasta produce o crustă mai crocantă.
Încălziți uleiul într-o friteuză, cuptor olandez sau wok (care folosește cel mai puțin ulei) la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, scoateți un mic buton de aluat ca test și aruncați-l. Ar trebui să buleze imediat, dar nu violent, și să se rumenească după câteva minute.
Prăjiți gogoșile câte trei, întorcându-le ocazional, timp de trei până la cinci minute, lăsându-le să obțină o crustă mai închisă decât aurie. Gogoșile vor continua să se întunece pe măsură ce se răcesc.
Lăsați-le să se scurgă pe câteva pliuri de prosop de hârtie pe o foaie de cookie.
În timp ce al doilea lot se prăjește, bateți apa în zahărul pudră câte o lingură la un moment dat până se formează o pastă groasă, dar spoonabilă.
Transferați glazura pe o farfurie sau o tigaie. Înmuiați gogoșile scurse în fiecare parte timp de câteva secunde, apoi lăsați-le deoparte pentru a se scurge pe un suport de răcire. Continuați să glazurați fiecare lot răcit în timp ce prăjiți următorul.
Glazura se va seta pe măsură ce gogoșile se răcesc.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană