Gogoașă Tiramisu
Reteta gogoasa Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1148 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți lichior de cafea, brânză mascarpone, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clatite de gogoasa cu sirop de glazura de gogoasa, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, și Brioșe Cu Gogoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mascarpone, 1/2 cană de zahăr cofetari, lichiorul de cafea și vanilia într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până la crem, aproximativ 1 minut (nu amestecați prea mult).
Combinați smântâna grea și 1/4 cană de zahăr pentru cofetari într-un bol separat; bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestecul de mascarpone în 3 adaosuri; deoparte.
Combinați espresso-ul și restul de 1 lingură de zahăr pentru cofetari într-un castron puțin adânc. Pe rând, înmuiați 12 jumătăți de gogoși în amestecul de espresso și aranjați într-un singur strat într-un vas de copt de 9 pe 13 inci, rupând gogoșile după cum este necesar pentru a acoperi fundul vasului.
Întindeți o treime din amestecul de mascarpone peste gogoși. Înmuiați restul de 12 jumătăți de gogoașă în amestecul de espresso și aranjați deasupra.
Întindeți amestecul de mascarpone rămas deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Tăiați în bucăți și praf cu pudră de cacao.