Gogoașă Tiramisu

Gogoașă Tiramisu
Reteta gogoasa Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1148 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți lichior de cafea, brânză mascarpone, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clatite de gogoasa cu sirop de glazura de gogoasa, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, și Brioșe Cu Gogoși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mascarpone, 1/2 cană de zahăr cofetari, lichiorul de cafea și vanilia într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până la crem, aproximativ 1 minut (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Lichior De CafeaLichior De Cafea
MascarponeMascarpone
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați smântâna grea și 1/4 cană de zahăr pentru cofetari într-un bol separat; bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestecul de mascarpone în 3 adaosuri; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați espresso-ul și restul de 1 lingură de zahăr pentru cofetari într-un castron puțin adânc. Pe rând, înmuiați 12 jumătăți de gogoși în amestecul de espresso și aranjați într-un singur strat într-un vas de copt de 9 pe 13 inci, rupând gogoșile după cum este necesar pentru a acoperi fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți o treime din amestecul de mascarpone peste gogoși. Înmuiați restul de 12 jumătăți de gogoașă în amestecul de espresso și aranjați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Întindeți amestecul de mascarpone rămas deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Tăiați în bucăți și praf cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
7
Sursă foto: Levi Brown
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista