Goblin cu minge de brânză
Cheese Ball Goblin este un aperitiv care servește 20. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 de calorii , 6 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 5 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de măsline, varză, ardei pepperoncini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cheese Ball Goblin (Paula Deen) , Goblin Eyeballs și Goblin Chewies .
Instrucțiuni
Puneți 2 pachete de cremă de brânză, unt și lapte într-un castron, răzuind părțile laterale ale bolului de câteva ori. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează și se combină.
Adăugați brânza mărunțită și amestecați până se omogenizează bine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.
Scoateți amestecul de brânză răcit din frigider.
Puneți amestecul pe o bucată de hârtie cerată și formați o bilă de brânză într-o formă ca un cap.
Așezați 3 bucăți de hârtie cerată în jurul marginilor unei farfurii de servire, lăsând spațiu liber în centru.
Puneți brânza în centrul platoului, astfel încât o parte din ea să fie chiar pe platou, dar marginile să fie pe hârtie cerată. Acest lucru vă va asigura că platoul nu se murdărește în timp ce vă faceți spiridușul.
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză moale rămasă până când este complet netedă. Cu o spatula intindem crema de branza peste cap. Este în regulă dacă nu este complet netedă - acest lucru îi va oferi goblinului tău pielea înfricoșătoare.
Pune câteva picături de colorant alimentar verde într-un castron mic.
Adăugați 1 lingură de apă și amestecați bine. Cu o pensulă de patiserie, vopsiți chipsurile de tortilla cu colorantul alimentar până capătă culoarea dorită. Lăsați deoparte să se usuce câteva minute.
Odată ce chipsurile sunt uscate, apăsați-le în părțile laterale ale bilei de brânză pentru a forma urechi. Frigarui pepperoncini cu o scobitoare si apoi ataseaza-l de centrul capului pentru a face un nas. Presă măslinele umplute cu pimiento în cap pentru a forma ochi. Foloseste cele 2 fasii de ardei gras rosu pentru a face sprancene. Luați triunghiurile cu ardei și introduceți-le în găurile din măslinele verzi fără sâmburi. Măslinele verzi vor servi drept degete de la picioare, iar fâșiile de ardei roșu vor fi unghii înfricoșătoare. Odată ce măslinele sunt asamblate, apăsați-le în partea de jos a capului pentru a forma degetele de la picioare.
Apăsați bețișoarele de morcov în cap pentru a forma dinții. Lăsați-le puțin în afară pentru a face dinți înfricoșători. Este în regulă dacă bețișoarele de morcov au lungimi și grosimi diferite. Țineți capul pe platou cu o spatulă și trageți ușor hârtia cerată. În cele din urmă, apăsați varza în vârful capului pentru a face păr.
Serviți cu biscuiți și legume asortate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split). Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)]()
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.