Goale Burrito
Bare Burrito ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 479 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, porumb cu miez întreg fără sare, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gol Gol Nachos, Burrito de Pollo (Burrito de pui), și McDonald ' s Breakfast Burrito – un faimos burrito pentru micul dejun pe care îl puteți face acasă.
Instrucțiuni
Gătiti primele 3 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită. (
Scurgeți dacă este necesar și reveniți la tigaie.) Se amestecă porumbul și următoarele 3 ingrediente. Gatiti 2 minute pana se incalzeste bine, amestecand frecvent
Împărțiți salata uniform între farfurii. Se acoperă cu amestec de carne de vită, brânză și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.