Gnudi de mazăre (sau Gnocchi) cu slănină și mentă

Gnudi de mazăre (sau Gnocchi) cu slănină și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnudi de mazăre (sau Gnocchi) cu slănină și mentă. Această rețetă servește 8. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 430 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, pătrunjel, ulei de măsline foarte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Folie de salată cu Gnocchi de creveți și sos picant de mentă, Gnocchi cu slănină și Escarole, și Gnocchi cu două brânzeturi și slănină.

Instrucțiuni

1
Scurgeți bine ricotta așezând-o într-un stainer căptușit cu pânză de brânză așezat peste un castron timp de cel puțin 3 ore.Pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare cu cuburi de gheață și apă. Aduceți la fierbere o tigaie mare cu sos umplută cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 linguri de sare împreună cu mazărea. Gatiti mazarea aproximativ 3 minute, apoi adaugati frunzele de patrunjel si amestecati pentru a combina. Gatiti inca 30 de secunde, apoi scurgeti si adaugati rapid mazarea si patrunjelul in Baia de gheata pregatita pentru a opri gatirea lor. Odată răcite complet, scurgeți-le bine și transferați-le în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați amestecul de 3 sau 4 ori, apoi curățați aproximativ 15 secunde, apoi răzuiți părțile laterale ale bolului și procesați încă 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați piureul într-un bol mare de amestecare, adăugați sarea, piperul, cimbru, menta tocată, ricotta scursă și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se amestecă bine.
5
Adăugați făina și parmezanul în castron și pliați ușor amestecul pentru a încorpora. Nu amestecați prea mult, un amestec ușor dungat este bine.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Folosind o linguriță sau o lingură mică, formați aluatul în bile de 1 inch până la 1 cm și aruncați-le una câte una în apa clocotită. Nu le supraaglomerați, lucrați în loturi. Ar trebui să plutească până la vârf când sunt complet gătite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați-le pe o foaie căptușită cu pergament pe măsură ce termină de gătit. Ele pot fi făcute înainte până la acest punct până la o zi.
7
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați feliile de slănină și gătiți până se rumenesc, dar totuși puțin masticabile în textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Transferați pe un prosop de hârtie căptușit placat pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Se toarnă o parte din grăsimea de slănină topită, astfel încât să rămână aproximativ cm-inch pe fundul tigaiei. Păstrați grăsimea suplimentară de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați untul și bulionul de pui și reîncălziți tigaia.Când este gata de servit, rumeniți ușor gnocchiul în grăsimea de slănină și amestecul de bulion de pui, aruncând des pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper alb. Lucrați în loturi, dacă este necesar, adăugând mai multă grăsime de slănină rezervată, unt și bulion de pui, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Transferați gnudi cald într-un platou sau castron de servire. Aruncați bucățile de slănină rezervate deasupra și garnisiți cu parmezan, frunze de mentă și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista