Gnudi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnudi. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 427 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, nucșoară, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnudi, Gnudi, și Spanac și Ricotta Gnudi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați o oală mare cu o inserție de abur.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la aproximativ 3 inci sub fundul inserției și aduceți la foc mic.
Adăugați spanacul, acoperiți și aburiți până la verde strălucitor, 3 până la 5 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Apăsați pentru a îndepărta lichidul.
Rulați spanacul într-un prosop de bucătărie curat sau cheesecloth și stoarceți pentru a îndepărta orice lichid rămas.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se curăță până se omogenizează. Amestecați piureul de spanac, gălbenușurile de ou, brânzeturile și nucșoara.
Mound 1-ceașcă făină pe o placă de tăiere. Folosind mâinile făinoase, modelați ușor 1 lingură de amestec de spanac într-un buștean mic. Aruncați-l în făină și rulați rapid pentru a acoperi ușor.
Transferați pe o foaie de copt ușor prăfuită cu semolă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați jumătate din gnudi și amestecați ușor pentru a preveni lipirea lor. Gatiti pana cand gnudi se ridica si ramane la suprafata, aproximativ 5 minute.
Scoateți pe un platou. Repetați cu gnudi rămas. Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Se amestecă Salvia tocată și frunzele de salvie.
Adăugați 1 1/2 linguri gnudi apă de gătit, reduceți căldura la minim și gătiți timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper și servește imediat cu gnudi.