Gnudi
Gnudi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 705 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de grâu, sare kosher, un parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina de semolă, puteți urma acest fel principal cu Semolina Souffl Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Gnudi, Spanac și Ricotta Gnudi, și Gnudi de mazăre (sau Gnocchi) cu slănină și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Adăugați aproximativ trei sferturi din semolă pe foaie, întinzându-l pentru a forma un strat mai mult sau mai puțin uniform.
Puneți restul de semolă într-un castron mediu. Asigurați-vă că există spațiu în frigider pentru a ține foaia de copt.
Combinați ricotta, parmezanul și sarea într-un castron mare. Folosiți o lingură mare de lemn pentru a zdrobi și amesteca amestecul până când este bine combinat.
Puneți amestecul într-o pungă de unică folosință (sau pungă de plastic resigilabilă). Cu degetele, lucrați amestecul spre vârf și răsuciți partea superioară a pungii. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia o deschidere de aproximativ 1 1/4 inci în vârful pungii de conducte (sau un colț inferior al pungii de plastic). Introduceți amestecul pe tava căptușită cu semolă în 3 sau 4 linii drepte lungi, lăsând un centimetru sau doi spațiu între ele.
Țineți o pereche de foarfece de bucătărie perpendiculare pe tavă (puteți folosi un cuțit, dar foarfecele o fac mai rapidă și mai ușoară) și tăiați fiecare fâșie de aluat la fiecare 1 1/4 până la 1 1/2 inci pe lungimea sa. Vrei să transformi fiecare bandă în 9 sau 10 bușteni mici.
Lucrând cu un buștean mic la un moment dat, apăsați ușor capetele între palme pentru a face buștenul mai scurt și puțin mai pudgier, aproape rotund. Încercați să nu formați cute în timp ce faceți acest lucru (gnudi nu ar trebui să arate ca niște vagabonzi) sau orice margini ascuțite. Țineți buștenul ușor în palma unei mâini peste vasul cu semolă. luați un vârf mare de griș și presărați-l peste gnudi, întorcând ușor gnudi, astfel încât grișul să acopere fiecare bucată din el. Întoarceți-l cu grijă în tava acoperită cu semolă și repetați cu restul buștenilor. Asigurați-vă că lăsați puțin spațiu între fiecare pe tavă.
Pudrați grișul rămas în vas peste gnudi. Acoperiți bine tava cu folie de plastic și introduceți-o în frigider. Păstrați gnudi—ul la frigider, întorcându-le o dată pe zi și acoperindu-le din nou, până când sunt ferme și nu se mai simt umede-dați-i cel puțin 3 zile, dar nu mai mult de
Umpleți o tigaie mare largă sau o oală superficială cu două treimi cu apă, sareți-o generos și aduceți-o la fierbere la foc mare. Între timp, transferați gnudi pe o farfurie mare, oferindu-i fiecăruia un shake blând, dar asertiv, pentru a îndepărta orice semolă liberă.
Puneți 3 linguri de unt într-o tigaie superficială suficient de mare pentru a ține gnudi într-un singur strat, adăugați 1/3 cană de apă sărată fierbinte și puneți la foc mediu. odată ce untul s-a topit, scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați restul de 4 linguri de unt într-o altă tigaie mare, puneți tigaia la foc mediu-mare și lăsați untul să se topească și să facă spumă până devine ușor nucă și devine maro auriu deschis.
Adăugați salvia în unt într-un singur strat și gătiți frunzele până când au devenit crocante, aproximativ 2 minute.
Transferați-le pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și presărați-le cu sare. Păstrați untul brun într-un loc cald din spatele aragazului, departe de foc.
Ușurați gnudi în apa clocotită și gătiți, agitând ușor oala o dată (nu amestecați gnudi), timp de 2 minute. (Poate doriți să setați un cronometru. nu le mai gătiți, altfel se vor destrăma.) Puneți tigaia cu amestecul de unt-apă la foc mare. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera rapid gnudi-ul gătit în apa de unt și gătiți la foc mic, agitând tigaia din când în când (din nou, nu amestecați gnudi), până când sosul de unt se îngroașă ușor și începe să se agațe de gnudi, aproximativ 3 minute.
Serviți gnudi în tigaie sau împărțiți gnudi între boluri calde de mică adâncime.
Se presară parmezanul și puțină sare și se ornează cu frunzele de salvie. stropiți pe cât de mult unt brun doriți.
La porc, folosesc ricotta din lapte de oaie, pentru că îmi place aciditatea blândă pe care o are. Dar atâta timp cât folosiți ricotta cu adevărat umedă, moale și cremoasă, puteți scăpa de utilizarea uneia făcute cu lapte de vacă.
Retipărit cu permisiunea de la o fată și porcul ei de April Bloomfield, 2012 Ecco Ecco o amprentă a lui Harper