Gnocchi și pui cu usturoi prăjit și cremă de Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi și pui cu usturoi prăjit și cremă de Gorgonzola. O porție conține 677 calorii, 51G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de lapte, pui prăjit, gorgonzola se sfărâmă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola, Usturoi Prăjit Gorgonzola Cartofi Zdrobiți, și Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, adăugați gnocchi și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când plutesc la suprafață.
Scurgeți și reveniți la oală; acoperiți pentru a se încălzi.
Într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, amestecați împreună amestecul de sos alb și laptele. Se aduce la fierbere amestecând constant. Reduceți căldura la foc mic și adăugați usturoiul tocat și Gorgonzola se sfărâmă. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional timp de 2 până la 3 minute, pe măsură ce sosul se îngroașă; scoateți de pe foc.
Adăugați pui mărunțit la gnocchi.
Turnați sosul peste gnocchi calzi și pui și aruncați pentru a combina.
Se servește cald și se garnisește cu pătrunjel proaspăt tocat.