Gnocchi în unt de salvie

Gnocchi în unt de salvie este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 4 porții. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 235 de calorii . Funcționează bine ca aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați cartofi rumeniți, nucșoară măcinată, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 37% . Gnocchi de sfeclă cu friptură și sos de unt brun , unt brun și ravioli de salvie și Fusilli cu dovleac Delicata prăjită și unt maro de salvie proaspăt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneti cartofii intr-o cratita si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Pe arzător cald sau la foc foarte mic, amestecați cartofii timp de 1-2 minute sau până când aburul se evaporă. Presă printr-o strecurătoare de cartofi sau o strecurătoare într-un castron mic; se răcește ușor. Într-un cuptor olandez, aduceți 3 litri. apa la fiert.
Cu o furculiță, faceți o groapă în cartofi.
Presărați făină peste cartofi și în bine.
Bateți oul, sarea și nucșoara; se toarnă în puț. Se amestecă până se omogenizează. Frământați de 10-12 ori, formând un aluat moale.
Împărțiți aluatul în patru părți. Pe o suprafață cu făină, rulați porțiunile în frânghii groase de 1/2 inchi; tăiat în 3/4 inci. bucăți. Apăsați și rulați fiecare bucată cu o furculiță ușor făinată. Gatiti gnocchi in apa clocotita in loturi timp de 30-60 de secunde sau pana cand plutesc.
Scoateți cu o strecurătoare și păstrați la cald.
Într-o cratiță mare și grea, gătiți untul la foc mediu timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și salvie; gătiți 1-2 minute sau până când untul și usturoiul sunt aurii.
Adăugați gnocchi; se amestecă ușor pentru a acoperi.