Gnocchi verzi cu Asiago: Gnocchi cu Caduta Del Formaggio
Gnocchi verzi cu Asiago: Gnocchi con Caduta Del Formaggio este un hor d ' oeuvre mediteranean. O porție conține 288 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți cartofi, unt, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi de conopidă în sos de ciuperci Asiago și spanac, și Gnocchi de patat cu cârpă pentru Agnello.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, amestecați Gorgonzola și untul până se omogenizează.
Adăugați grappa și fierbeți 4 minute.
Puneți gnocchi în apă și gătiți la fierbere mică până când plutesc.
Se scurge bine și se aruncă în tigaie. Aruncați gnocchi la foc mediu, adăugați Asiago și arpagic.
Se toarnă într-un castron încălzit și se servește.
Configurați o mică baie de gheață.
Într-o oală cu capac, gătiți spanacul la foc mediu, lăsându-l să se aburească din lichidul încă prezent pe frunze, aproximativ 1 minut. Între timp, luați cartofii fierți calzi, coajați-i și treceți-i printr-o moară de alimente la cea mai mică setare.
Scoateți spanacul gătit și șocați în baia de gheață.
Se scurge bine și se înfășoară într-un prosop curat și se răsucește până la frunzele complet uscate. Se toacă foarte fin cu un cuțit și se adaugă la cartofi.
Adăugați făina. Faceți o fântână în centru, adăugați oul și sarea și frământați pentru a forma aluat.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și păstrați baia inițială de gheață.
Rulați aluatul în frânghii groase de 1 inch și tăiați-le în bucăți lungi de 1 inch. Scoateți dinții furcii pentru a stabili forma clasică și aruncați 10 până la 15 la un moment dat în apă clocotită. Când plutesc, toate împreună, scoateți la baie de gheață. Repetați până când toate sunt terminate.
Scoateți din Baia de gheață și scurgeți-o. Îmbrăcați-vă cu ulei și țineți-l acoperit în castron la frigider până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Rich cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 64 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Rich
Cu Veuve Clicquot RICH, fructul este stimulat la un nou nivel interesant. Semnătura Pinot Noir a Veuve Clicquot primește o nouă versatilitate cu o doză mai mare, în timp ce o prezență mai mare a Meunier subliniază notele proaspete, fructate și gurmande. Notele citrice și florale se găsesc pe palat, care sunt echilibrate cu prospețimea dinamică și finisajul cremos comun tuturor expresiilor Veuve Clicquot.Amestec: 45% Pinot Noir, 15% Chardonnay, 40% Meunier