Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi Ricotta cu praz și fasole Fava. Această rețetă servește 4. O porție conține 491 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, sare, brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gnocchi Ricotta Cu Praz Și Fasole Fava, Gnocchi cu fasole Fava, și Fasole Fava Cu Praz Și Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Set filtru mare căptușite cu dublu strat tifon umed peste castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
2
Așezați ricotta în strecurătoare pregătită; acoperiți cu plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Dacă utilizați ricotta proaspătă, săriți peste acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Gatiti prazul in oala mica cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgere. Folosind mâinile, stoarceți prazul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Praz
5
Se amestecă ricotta, prazul, oul, 1/2 cană parmezan, sare, piper și nucșoară în castron. Se amestecă 2/3 cană de făină. Acoperiți și răciți amestecul cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Praz
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
6
Așezați făina pentru dragare într-un castron plat. Pentru fiecare gnocchi, formați 1 lingură amestec de ricotta în bilă, apoi aruncați într-un castron de făină, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Brânză Ricotta
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Transferați gnocchi pe foaia de copt. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți cu folie de plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
8
Dacă folosiți fasole proaspătă, blanch într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită timp de 2 minute; se transferă într-un castron cu apă cu gheață. Curățați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Apă
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați fasole fava și frunze de salvie. Saut până la maro unt, favas sunt fragede, și frunze de salvie sunt clare, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Fasole Fava
Unt
11
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Lucrând în 2 loturi, adăugați gnocchi și gătiți până se înmoaie și fierte, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în tigaie cu fasole fava; aruncați pentru a acoperi. Când toți gnocchi au fost adăugați în tigaie, aruncați la foc mediu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Gnocchi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se servește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
13
Sfat De Piață
14
Fasolea fava din primul sezon este mai mică, are piei fragede și nu trebuie curățată după decojire. Dacă cumpărați favas mai târziu în sezon, asigurați-vă că curățați fasolea decojită pentru a îndepărta pielea exterioară dură și amară.