Gnocchi Ricotta cu praz și fasole Fava

Gnocchi Ricotta cu praz și fasole Fava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi Ricotta cu praz și fasole Fava. Această rețetă servește 4. O porție conține 491 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, sare, brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gnocchi Ricotta Cu Praz Și Fasole Fava, Gnocchi cu fasole Fava, și Fasole Fava Cu Praz Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Set filtru mare căptușite cu dublu strat tifon umed peste castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
2
Așezați ricotta în strecurătoare pregătită; acoperiți cu plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Dacă utilizați ricotta proaspătă, săriți peste acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Gatiti prazul in oala mica cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgere. Folosind mâinile, stoarceți prazul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
5
Se amestecă ricotta, prazul, oul, 1/2 cană parmezan, sare, piper și nucșoară în castron. Se amestecă 2/3 cană de făină. Acoperiți și răciți amestecul cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PrazPraz
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Așezați făina pentru dragare într-un castron plat. Pentru fiecare gnocchi, formați 1 lingură amestec de ricotta în bilă, apoi aruncați într-un castron de făină, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați gnocchi pe foaia de copt. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți cu folie de plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Dacă folosiți fasole proaspătă, blanch într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită timp de 2 minute; se transferă într-un castron cu apă cu gheață. Curățați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați fasole fava și frunze de salvie. Saut până la maro unt, favas sunt fragede, și frunze de salvie sunt clare, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Fasole FavaFasole Fava
UntUnt
11
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Lucrând în 2 loturi, adăugați gnocchi și gătiți până se înmoaie și fierte, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în tigaie cu fasole fava; aruncați pentru a acoperi. Când toți gnocchi au fost adăugați în tigaie, aruncați la foc mediu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
GnocchiGnocchi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se servește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
13
Sfat De Piață
14
Fasolea fava din primul sezon este mai mică, are piei fragede și nu trebuie curățată după decojire. Dacă cumpărați favas mai târziu în sezon, asigurați-vă că curățați fasolea decojită pentru a îndepărta pielea exterioară dură și amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
FasoleFasole
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista