Gnocchi Ricotta cu ciuperci și maghiran
Reteta Ricotta Gnocchi cu ciuperci si maghiran ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Dacă aveți la îndemână făină universală, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orecchiette cu roșii Cherry, maghiran și salată de Ricotta, Ricotta Gnocchi, și Ricotta Gnocchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ricotta într-un set de strecurătoare pestevas mediu. Se răcește până când ricotta are texturăde lut umed, aproximativ 1 oră.
Se amestecă ricotta, 1/2 cană de făină, ou și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu, adăugând mai multă făină cu linguri până când aluatul este ușor lipicios (nu adăugați mai mult de 4 linguri). Acoperiți și răciți 30 de minute.
Presărați foaia de copt cu ramăgeneros cu făină.
Transferați aluatul lasuprafață ușor înmuiată.
Tăiați în 4 egalebucăți. Folosind mâinile, rotiți 1 bucată pe făinăsuprafață în jurnal de 3/4-inch.
Tăiați logcrosswise în bucăți de 1 inch.
Așezați foaia de copt pregătită pentru gnocchion, distanțându-vă.Repetați cu aluatul rămas. Acoperignocchi cu folie de plastic și se răcește cel puțin1 oră și până la 1 zi.
Încălziți uleiul de măsline într-o abilitate marepeste căldură mare.
Se adaugă ciupercile; saut până la începutul până la maro, aproximativ 4 minute.
Adăugați părți tocate albe și verzi palide ceapa verde. Saut 1 minut.
Adăugați vin; se amestecă până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ30 de secunde.
Adăugați 1/2 cană bulion de pui. Se amestecăpână când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 1 minut. Face înainte: se poate face 2 hoursahead.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Lucrând în 2 loturi, adăugați gnocchi Lao oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând pentru a preveni lipirea. Se fierbe până când gnocchi se ridică lasuprafața apei, apoi se continuă fierberea până când se fierbe, cu 1 1/2 până la 2 minute mai mult.Folosind lingura cu fante, transferați gnocchi laskillet cu ciuperci.
Adăugați părți întunecate tăiate de ceapă verde.
Reîncălziți ciupercile cu gnocchi șiceapa verde la foc mediu, adăugândmai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Adăugați 1/4 cană de brânză, unt și maghiran; se amestecă până se topesc brânza și untul.Se condimentează cu sare și piper.
Transferați laplate și presărați cu brânză suplimentară.