Gnocchi prăjiți în tigaie cu Moreluri și capete de lăutari
Rețeta Gnocchi prăjiți în tigaie cu Moreluri și lăutari ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 762 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $2.96 pe portie, veți obține o garnitură care servește 1. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare pline de apă, sare, gnocchi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gnocchi cu rucola, Moreluri și Taleggio, Salată de Nasturel cu Moreluri prăjite, și Orez Sushi prăjit cu Moreluri, șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto