Gnocchi Mămăligă În Stil Roman
Gnocchi de mămăligă în stil Roman ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 776 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți parmigiano-reggiano, ulei de măsline, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Mamaliga cu spanac ' stil Roman, Gnocchi alla romana (Gnocchi de gris Roman), și Anghinare, Stil Roman pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți ușor un vas de copt de 8 x 10 inci cu ulei de măsline. Feliați mămăliga în felii groase de 1/2 inch; aranjați feliile într-un singur strat în vasul de copt.
Încălziți o cratiță de 2 litri la foc mediu; adăugați 1 lingură de ulei de măsline și cățel de usturoi zdrobit în tigaie. Gatiti pana cand usturoiul este moale (2-3 minute).
Adăugați roșii zdrobite, oregano uscat, sare și 1/4 cană de busuioc proaspăt tocat în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți până se îngroașă (aproximativ 10 minute). Puneți sosul de roșii peste mămăligă; se presară cu mozzarella proaspătă și Parmigiano-Reggiano.
Coaceți până la bule și auriu (20-25 minute).
Se ornează cu busuioc tocat; servi.