Gnocchi istrieni cu cremă de trufe

Gnocchi istrieni cu cremă de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi Istrieni cu cremă de trufe. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Cu Trufe, Caneloni cu cremă de trufe, și Supă Cremă De Gnocchi.

Instrucțiuni

1
Cernem făina într-o movilă pe o scândură de lemn sau pe o suprafață de lucru și facem o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Adăugați oul, sarea, uleiul și 1/4 cană de apă la bine și amestecați cu o furculiță, adunând treptat făina în amestecul de ouă pentru a forma un aluat. Dacă pare uscat, adăugați apă (până la 2 linguri). Frământați pe o suprafață ușor făinată, încorporând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Aluat sfert. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat (păstrați restul acoperit cu folie de plastic), rulați aluatul între palme într-un bușten de 6 inci, apoi tăiați transversal în bucăți de aproximativ 26 (1/8 inci grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Rulați fiecare bucată între palme într-un bușten lung de 3 inci, care are o grosime de 1/4 inch în centru, înclinându-se până la 1/8 inch grosime la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Transferați pe un prosop de bucătărie praf de făină (nu pânză de pământ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
6
Gatiti gnocchi intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana cand sunt fierte, 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Între timp, încălziți crema cu unt de trufe și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scurgeți pastele și adăugați la amestecul de smântână împreună cu brânza, apoi aruncați la foc mediu-mare până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
PastePaste
1
Gnocchi poate fi format (dar nu gătit) cu 1 oră înainte și păstrat, acoperit cu un prosop de bucătărie, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista