Gnocchi istrieni cu cremă de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi Istrieni cu cremă de trufe. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Cu Trufe, Caneloni cu cremă de trufe, și Supă Cremă De Gnocchi.
Instrucțiuni
Cernem făina într-o movilă pe o scândură de lemn sau pe o suprafață de lucru și facem o fântână în centru.
Adăugați oul, sarea, uleiul și 1/4 cană de apă la bine și amestecați cu o furculiță, adunând treptat făina în amestecul de ouă pentru a forma un aluat. Dacă pare uscat, adăugați apă (până la 2 linguri). Frământați pe o suprafață ușor făinată, încorporând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute.
Aluat sfert. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat (păstrați restul acoperit cu folie de plastic), rulați aluatul între palme într-un bușten de 6 inci, apoi tăiați transversal în bucăți de aproximativ 26 (1/8 inci grosime).
Rulați fiecare bucată între palme într-un bușten lung de 3 inci, care are o grosime de 1/4 inch în centru, înclinându-se până la 1/8 inch grosime la capete.
Transferați pe un prosop de bucătărie praf de făină (nu pânză de pământ).
Gatiti gnocchi intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana cand sunt fierte, 15-18 minute.
Între timp, încălziți crema cu unt de trufe și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte.
Scurgeți pastele și adăugați la amestecul de smântână împreună cu brânza, apoi aruncați la foc mediu-mare până când sunt acoperite.
Gnocchi poate fi format (dar nu gătit) cu 1 oră înainte și păstrat, acoperit cu un prosop de bucătărie, la temperatura camerei.