Gnocchi II

Gnocchi II
Gnocchi II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 525 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), și Gnocchi-Tigaie De Gnocchi De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge, se răcește ușor și se curăță. Mash cartofi cu furculiță, masher sau în ricer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
3
Așezați într-un castron mare și faceți o fântână în centru. Puneți untul bine și lăsați să se topească. Când piureul de cartofi s-a răcit, frământați suficientă făină pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Împărțiți aluatul în porții de mărimea pumnului. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare porțiune într-o frânghie lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați frânghiile în bucăți de un centimetru.
6
Rotiți fiecare piesă cu o furculiță pentru o textură distinctivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Aruncați gnocchi și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când plutesc în vârf; scurgeți și serviți cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
GnocchiGnocchi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista