Gnocchi II
Gnocchi II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 525 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), și Gnocchi-Tigaie De Gnocchi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește ușor și se curăță. Mash cartofi cu furculiță, masher sau în ricer.
Așezați într-un castron mare și faceți o fântână în centru. Puneți untul bine și lăsați să se topească. Când piureul de cartofi s-a răcit, frământați suficientă făină pentru a face un aluat moale.
Împărțiți aluatul în porții de mărimea pumnului. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare porțiune într-o frânghie lungă.
Tăiați frânghiile în bucăți de un centimetru.
Rotiți fiecare piesă cu o furculiță pentru o textură distinctivă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Aruncați gnocchi și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când plutesc în vârf; scurgeți și serviți cu sos de roșii.