Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce

Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce
Gnocchi Gratin cu Gorgonzola Dolce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 525 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, făină, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce, Gorgonzola Dolce cu smochine și Port, și Panini Cu Cârnați Cu Struguri Și Gorgonzola Dolce.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă pentru a acoperi cu 1"; aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu și fierbeți până la 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge; se lasă deoparte și se lasă să se răcească ușor.Curățați cartofii. Treceți prinricator sau o moară de alimente sau sită,într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Bateți oul și gălbenușul de ou într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de ouă, 1/3 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Parmezan, 1 cană de făină, 1 lingurițăsare și nucșoară la cartofi.Folosind mâinile, amestecați ușor pentru a forma un aluat moale, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată. Adunați în aball, apoi împărțiți în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Tapetați o coacere cu ramăfoaie cu hârtie pergament; praf cu făină. Lucrând CU1 bucată la un moment dat (păstrați alte bucăți acoperite cu un prosop de bucătărie umed), rulați aluatul într-o frânghie lungă de 24".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
9
Tăiați transversal în bucăți de 1". Lucrând CU1 bucată la un moment dat, apăsați ușorpe gnocchi cu spatele liniilor unei furculițe și rulați ușor gnocchi pentru a crea creste PE1 parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
RolaRola
10
Așezați pe foaia de copt pregătită și praf ușor cu flour.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.Acoperiți și răciți rămasbrânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Aduceți cremă,rozmarin și ghimbir la fiert într-un micoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
GhimbirGhimbir
CremăCremă
12
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 30 de minute. Pune deoparte.
13
Preîncălziți cuptorul la 375% F. aduceți o oală mare cu apă săratăla fierbere. Lucrând în loturi de aproximativ 12 la un moment dat, gătițignocchi până când plutesc la suprafață, 2-3 minute. Folosind o lingură plită, transferați gnocchito un vas de copt acoperit CU1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se amestecă 3 linguri de parmezan, restul de 1 lingură de unt șifirimituri de pâine într-un castron mic.Se strecoară amestecul de cremă rezervatăîn farfurie peste tot gnocchi. Breakoff bucăți mici de Gorgonzola; împrăștia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ParmezanParmezan
GnocchiGnocchi
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Presărați restul
16
Parmezan peste, apoiamestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
17
Coaceți până când umpluturaeste barbotare și toppingeste rumenit, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista