Gnocchi Gratin
Gnocchi Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 348 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, piper, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Gnocchi De Roșii-Busuioc Gratinat, Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce, și Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, sare și piper în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat lapte și bulion, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați Gruyre, arpagic și slănină; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați gnocchi; aruncă bine.
Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; se presară parmezan.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Notă de vin: cu mâncăruri cremoase ca aceasta, textura felului de mâncare este la fel de importantă ca și aromele. Un alb bogat și plin de corp, precum Chardonnay, se potrivește bine cu bogăția de Gruyre și slănină. Încercați Mezzacorona Chardonnay Vigneti delle Dolomiti 2005 (8 USD), din nordul Italiei. Oferă fructe strălucitoare, proaspete și o notă de aromă de unt pentru a completa brânza. - Jeffery Lindenmuth