Gnocchi De Sfeclă Cu Sos De Muștar Și Brânză De Capră

Gnocchi De Sfeclă Cu Sos De Muștar Și Brânză De Capră
Rețeta Gnocchi de sfeclă cu sos de muștar și brânză de capră ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 469 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Natural Ella are 61 de fani. Un amestec de sare, parmezan, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră, Salată Asiatică de pere și sfeclă cu brânză de capră cu vinetă de muștar cu miere, și Gnocchi de cartofi cu varză și ciuperci într-un sos de brânză de capră.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Revista