Gnocchi De Sfeclă Cu Sos De Muștar Și Brânză De Capră
Rețeta Gnocchi de sfeclă cu sos de muștar și brânză de capră ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 469 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Natural Ella are 61 de fani. Un amestec de sare, parmezan, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră, Salată Asiatică de pere și sfeclă cu brânză de capră cu vinetă de muștar cu miere, și Gnocchi de cartofi cu varză și ciuperci într-un sos de brânză de capră.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.