Gnocchi de dovlecei de nucă cu Confit de rață și Bietă Elvețiană

Gnocchi de dovlecei de nucă cu Confit de rață și Bietă Elvețiană
Butternut Squash Gnocchi cu Confit de rață și Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 578 calorii, 46G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Gnocchi De Dovlecei De Nucă Cu Confit De Rață Și Bietă Elvețiană, Dovlecei prăjiți și Bietă Elvețiană, și Risotto de dovleac, Bietă elvețiană și mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Aranjați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, într-o tigaie puțin adâncă unsă și puneți cartofii alături. Prăjiți legumele în mijlocul cuptorului până când dovlecelul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Transferați dovleceii pe o tăietură și cartofii în grătarul cuptorului, apoi continuați să prăjiți cartofii până se înmoaie, încă aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, răzuiți carnea din dovlecei, aruncând pielea, apoi forțați carnea prin ricer într-un castron. Măsurați 3/4 cană pur și puneți-l într-un alt vas (rezervați restul pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Îndepărtați pielea din cartofi în timp ce este încă fierbinte și forțați carnea prin ricer în castron cu squash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se întinde dovlecelul-cartoful pur și simplu într-o altă tigaie superficială și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Întoarceți pur și simplu în castron și amestecați oul, brânza, cimbru, salvie, sare, piper alb și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați făină, apoi frământați ușor aluatul cu mâna 1 minut (va fi moale și ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Întoarceți aluatul pe o tăietură cu făină și tăiați-l în 3 porții. Rulați ușor fiecare porție într-un buștean lung de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Tăiați fiecare buștean în bucăți de 3/4 inci cu un cuțit înfăinat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Apăsați o bucată de aluat împotriva dinților unei furculițe făinoase și împingeți cu degetul mare făinat într-o mișcare înainte spre capătul dinților, lăsând gnocchi să cadă din furculiță pe un prosop de bucătărie făinat. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Gătiti picioarele de rață, cu pielea în jos, în loturi într-o tigaie mare și grea la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și o parte din grăsime este redată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Transferați rața pe placa de tăiat curățată, apoi aruncați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie, rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Când rața este suficient de rece pentru a fi manipulată, aruncați pielea și oasele, apoi trageți carnea în bucăți groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci și scoateți-o de pe foc. Gatiti gnocchi in 3 loturi intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana cand centrele sunt fierte, aproximativ 3 minute. (Gnocchi va pluti în vârf după aproximativ 1 1/2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați ca gătit cu o lingură cu fante în unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Topiți restul de 2 linguri de unt într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, apoi amestecați bietă și sare. Gatiti, acoperit, doar pana se ofileste, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chard ElvețianChard Elvețian
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
În timp ce mătgul se ofilește, încălziți grăsimea de rață rezervată în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează rața de saut, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Chard ElvețianChard Elvețian
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați bietă, inclusiv orice lichid de gătit, și rață la gnocchi și gătiți la foc moderat, aruncând ușor, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Chard ElvețianChard Elvețian
Rață întreagăRață întreagă
6
Se servește presărat cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1
* Suc de fructe-cartof pur aproxoate fi făcut cu 1 zi înainte, răcit complet, apoi răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista