Gnocchi de dovlecei de nucă cu Confit de rață și Bietă Elvețiană

Butternut Squash Gnocchi cu Confit de rață și Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 578 calorii, 46G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Gnocchi De Dovlecei De Nucă Cu Confit De Rață Și Bietă Elvețiană, Dovlecei prăjiți și Bietă Elvețiană, și Risotto de dovleac, Bietă elvețiană și mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Aranjați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, într-o tigaie puțin adâncă unsă și puneți cartofii alături. Prăjiți legumele în mijlocul cuptorului până când dovlecelul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Transferați dovleceii pe o tăietură și cartofii în grătarul cuptorului, apoi continuați să prăjiți cartofii până se înmoaie, încă aproximativ 12 minute.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, răzuiți carnea din dovlecei, aruncând pielea, apoi forțați carnea prin ricer într-un castron. Măsurați 3/4 cană pur și puneți-l într-un alt vas (rezervați restul pentru o altă utilizare).
Îndepărtați pielea din cartofi în timp ce este încă fierbinte și forțați carnea prin ricer în castron cu squash.
Se întinde dovlecelul-cartoful pur și simplu într-o altă tigaie superficială și se răcește complet.
Întoarceți pur și simplu în castron și amestecați oul, brânza, cimbru, salvie, sare, piper alb și nucșoară.
Adăugați făină, apoi frământați ușor aluatul cu mâna 1 minut (va fi moale și ușor lipicios).
Întoarceți aluatul pe o tăietură cu făină și tăiați-l în 3 porții. Rulați ușor fiecare porție într-un buștean lung de aproximativ 3/4 inch grosime.
Tăiați fiecare buștean în bucăți de 3/4 inci cu un cuțit înfăinat.
Apăsați o bucată de aluat împotriva dinților unei furculițe făinoase și împingeți cu degetul mare făinat într-o mișcare înainte spre capătul dinților, lăsând gnocchi să cadă din furculiță pe un prosop de bucătărie făinat. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Gătiti picioarele de rață, cu pielea în jos, în loturi într-o tigaie mare și grea la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și o parte din grăsime este redată, aproximativ 5 minute.
Transferați rața pe placa de tăiat curățată, apoi aruncați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie, rezervând tigaia.
Când rața este suficient de rece pentru a fi manipulată, aruncați pielea și oasele, apoi trageți carnea în bucăți groase de 1/4 inch.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci și scoateți-o de pe foc. Gatiti gnocchi in 3 loturi intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana cand centrele sunt fierte, aproximativ 3 minute. (Gnocchi va pluti în vârf după aproximativ 1 1/2 minute.)
Transferați ca gătit cu o lingură cu fante în unt în tigaie.
Topiți restul de 2 linguri de unt într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, apoi amestecați bietă și sare. Gatiti, acoperit, doar pana se ofileste, 2 pana la 3 minute.
În timp ce mătgul se ofilește, încălziți grăsimea de rață rezervată în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează rața de saut, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați bietă, inclusiv orice lichid de gătit, și rață la gnocchi și gătiți la foc moderat, aruncând ușor, până se încălzește.
Se servește presărat cu brânză.
* Suc de fructe-cartof pur aproxoate fi făcut cu 1 zi înainte, răcit complet, apoi răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.