Gnocchi de dovleac cu unt brun de salvie
Rețeta Gnocchi de dovlecei de nucă cu unt brun de salvie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $1.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, cartof roșcat, dovlecei de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi de dovleac cu unt de salvie, Gnocchi de dovleac cu unt de salvie, și Taitei de dovlecei de nucă în unt brun de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați dovlecelulîn lungime în jumătate; aruncați semințele.
Așezați jumătățile de coajă, tăiate cu fața în sus, pe foaia de coptși periați cu ulei. Prăjiți până când dovlecelul este foarte fraged când este străpuns cu frigărui și rumenit în pete, aproximativ 1 1/2 ore.Se răcește ușor. Scoateți carnea din squash înprocesor; piure până la neted.
Transferîn cratiță medie; se amestecă constant la foc mediu până când sucurile se evaporă și piureul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Mișto.Măsurați 1 cană (ambalat) piure de dovlecei(rezervați dovleceii rămași pentru o altă utilizare).
Între timp, gătiți cartoful în mediucratiță cu apă sărată clocotită până la foartetendru, aproximativ 20 de minute.
Scurgere. În timp ce cartoful este cald, apăsați prin orez de cartofiîn bol mediu; se răcește complet. Measure 2 cupe (vag ambalate) riced cartofi (reserveremaining cartofi pentru o altă utilizare).
Se amestecă dovlecei, cartofi,1/2 cană parmezan, ou, nucșoară și sare într-un castron mare.Adăugați treptat 1 3/4 căni de făină, frământândușor în amestec în castron până când aluatul se ține împreună și este aproape neted. Dacă aluatul estefoarte lipicios, adăugați mai multă făină cu linguri.Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; se frământă ușor, dar scurt, până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 8 bucăți egale.
Linia 2 foi de copt cu margini mari cupergament.
Presărați ușor pergamentulfăină. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, întindeți aluatul pe suprafața făinoasă până la o frânghie groasă de aproximativ 1/2 inch.
Tăiați frânghia transversal în bucăți de 3/4 inch. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, rulați gnocchi de-a lungul spatelui dinților furcii scufundatîn făină, făcând creste pe 1 parte.
Transfergnocchi în foi de copt. Repetați curămânând aluat. Acoperiți ușor cu plasticînfășurați și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Păstrați la rece.
Lucrând în 2 loturi, gătiți gnocchi într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este foarte delicată, 15 până la 17 minute (gnocchi va pluti la suprafață, dar poate ieși la suprafață înainte de a fi complet gătit). Folosind lingura cu fante, transferați gnocchi pe aceleași foi de copt căptușite cu pergament. Mișto. Faceți înainte: poate fi făcut8 ore înainte. Acoperiți ușor și răciți.
Gătiți untul într-o tigaie mare și grea, la foc mediu, până devine auriu, agitând adesea, 3 până la 4 minute.
Adăugați salvie; se amestecă 1minut.
Adăugați gnocchi; gatiti pana se incalzeste si acoperiti cu unt, 5 pana la 7 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Bastianich 2008 Vespa Bianco (Italia, 38 USD), un vin alb cu note de flori sălbatice și citrice.