Gnocchi de dovleac
Squash gnocchi necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de salvie, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Gnocchi De Dovleac, Gnocchi De Dovleac, și Gnocchi De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Răsturnați dovleceii într-o tavă de prăjire. Aruncați cu usturoiul, cimbru și ulei de măsline, apoi condimentați. Acoperiți vasul cu folie și prăjiți timp de 40 de minute până se înmoaie. Se lasă să se răcească ușor.
Când dovlecelul este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea și folosiți o spatulă pentru a o forța printr-o sită fină. Sfat într-o tigaie curată, apoi gătiți ușor timp de 30-40 de minute până când se reduce la o masă densă care se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se lasă să se răcească.
Sfat pur într-un castron, apoi sezon cu nucșoară, sare și piper.
Se amestecă oul, făina și 100g de parmezan. Ar trebui să aveți un aluat moale flexibil, astfel încât, dacă este prea umed, adăugați mai multă făină până la consistența potrivită.
Luați o treime din aluat și, pe o suprafață făinoasă, rulați într-o fâșie lungă de grosimea degetului mare.
Tăiați banda în perne mici de aproximativ 3 cm lungime, apoi apăsați ușor pe fiecare cu spatele unei furculițe. repetați cu aluatul rămas.
Aduceți o tigaie mare cu apă la fierbere, apoi aruncați gnocchi în loturi. Gatiti pana plutesc, apoi dati-le inca un minut inainte de a le scoate si a le pune intr-un castron cu apa cu gheata. Când acestea sunt toate fierte, se scurge bine.
Pentru a servi, încălziți un grătar la mare. Topiți untul într-o tigaie mare până la sfârâit, apoi aruncați ardeiul iute și salvia timp de un minut înainte de a arunca gnocchi și a arunca. sfat într-un vas termorezistent, împrăștiați cu parmezan, clipiți sub grătar până se rumenesc, apoi serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.