Gnocchi De Cartofi
Reteta Gnocchi de cartofi este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de apă, sos de spaghete, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi De Cartofi, și Gnocchi De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Așezați 2 căni de piure de cartofi într-un castron mare (salvați piureul rămas pentru o altă utilizare). Se amestecă oul și 1 linguriță de sare. Bateți treptat în făină până se amestecă (aluatul va fi ferm și elastic).
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați de 15 ori.
Rola în 1/2-in.- frânghii largi.
Tăiați frânghiile în 1-in. bucăți. Apăsați în jos cu o furculiță ușor făinată.
Într-un cuptor olandez, aduceți apa și sarea rămasă la fierbere.
Adăugați gnocchi în loturi mici; gătiți timp de 8-10 minute sau până când gnocchi plutesc în vârf și sunt gătite.
Îndepărtați cu o lingură pliată.
Serviți imediat cu sos de spaghete.