Gnocchi De Cartofi
Rețeta Gnocchi de cartofi ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 47 de minute. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi De Cartofi, și Gnocchi De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Întindeți un strat de sare kosher pe o foaie de copt și aranjați cartofii deasupra (Vezi nota bucătarului).
Se coace până se fierbe puțin, aproximativ 45 de minute.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, se taie în jumătate și se scoate carnea. Rezervați piei de cartofi, dacă doriți, pentru o altă utilizare.
Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi sau radeți-i pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni. Faceți o movilă de cartofi pe tejghea cu o fântână la mijloc, adăugați 3 gălbenușuri de ou, brânza, nucșoara, sarea și piperul.
Se amestecă cartofii și se amestecă bine cu mâinile.
Presărați 1/2 cană de făină peste cartofi și, folosind articulațiile, apăsați-l în cartofi. Îndoiți masa peste ea însăși și apăsați din nou în jos.
Presărați mai multă făină, încetul cu încetul, pliați și apăsați aluatul până când se ține doar împreună (încercați să nu-l frământați.) Lucrați orice aluat care se agață de degete înapoi în aluat. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați un alt gălbenuș de ou sau puțină apă. Aluatul trebuie să dea sub presiune ușoară. Se va simți ferm, dar cedând. Pentru a testa dacă aluatul are consistența corectă, luați o bucată și rotiți-o cu mâinile pe o placă bine înmuiată într-o frânghie cu diametrul de 1/2 inch. Dacă aluatul se ține împreună, este gata. Dacă nu, adăugați mai multă făină, pliați și apăsați aluatul de mai multe ori și testați din nou.
Păstrând suprafața de lucru și aluatul ușor făinat, tăiați aluatul în 4 bucăți.
Rotiți fiecare piesă într-o frânghie de aproximativ 1/2 inch în diametru.
Tăiați în bucăți lungi de 1/2 inch. Făinați ușor gnocchiul în timp ce le tăiați. Puteți să le gătiți așa cum este sau să le formați în forma clasică de gnocchi cu o placă de gnocchi, o paletă de unt crestată sau dinții unei furculițe mari întoarse cu susul în jos. Așezați marginea inferioară a plăcii gnocchi pe suprafața de lucru, apoi înclinați-o la un unghi de aproximativ 45 de grade. Luați fiecare piesă și strângeți-o ușor cu degetul mare pe tablă, în timp ce o împingeți simultan de la dvs. Se va rostogoli și în jurul degetului mare, luând o formă cupată - cu creste pe curba exterioară de pe placă și o suprafață netedă pe curba interioară unde era degetul mare. (Modelarea lor necesită ceva timp și dexteritate. S-ar putea face un lot doar pentru practica.) Indentarea ține sosul și ajută gnocchi să gătească mai repede.
Pe măsură ce modelați gnocchiul, pudrați-le ușor cu făină și împrăștiați-le pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament sau hârtie cerată. Set gnocchi umplut foaie cookie în fața unui ventilator pe scăzut timp de 1/2 oră (de cotitură gnocchi după 15 minute). Dacă nu veți găti gnocchi până a doua zi sau mai târziu, înghețați-le. Alternativ, le puteți bracona acum, scurge și arunca cu puțin ulei de măsline, lăsați să se răcească, apoi refrigerați câteva ore sau peste noapte. Pentru a reîncălzi, scufundați în apă fierbinte timp de 10 până la 15 secunde, apoi aruncați cu unt rumenit până la fierbinte.
Când sunteți gata să gătiți, aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare. Aruncați gnocchi și gătiți timp de aproximativ 90 de secunde din momentul în care se ridică la suprafață.
Îndepărtați gnocchiul gătit cu un skimmer, scuturați excesul de apă și serviți după dorință.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon