Gnocchi De Cartofi

Gnocchi De Cartofi
Rețeta Gnocchi de cartofi ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 47 de minute. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi De Cartofi, și Gnocchi De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Întindeți un strat de sare kosher pe o foaie de copt și aranjați cartofii deasupra (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se coace până se fierbe puțin, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, se taie în jumătate și se scoate carnea. Rezervați piei de cartofi, dacă doriți, pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi sau radeți-i pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni. Faceți o movilă de cartofi pe tejghea cu o fântână la mijloc, adăugați 3 gălbenușuri de ou, brânza, nucșoara, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
7
Se amestecă cartofii și se amestecă bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
8
Presărați 1/2 cană de făină peste cartofi și, folosind articulațiile, apăsați-l în cartofi. Îndoiți masa peste ea însăși și apăsați din nou în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
9
Presărați mai multă făină, încetul cu încetul, pliați și apăsați aluatul până când se ține doar împreună (încercați să nu-l frământați.) Lucrați orice aluat care se agață de degete înapoi în aluat. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați un alt gălbenuș de ou sau puțină apă. Aluatul trebuie să dea sub presiune ușoară. Se va simți ferm, dar cedând. Pentru a testa dacă aluatul are consistența corectă, luați o bucată și rotiți-o cu mâinile pe o placă bine înmuiată într-o frânghie cu diametrul de 1/2 inch. Dacă aluatul se ține împreună, este gata. Dacă nu, adăugați mai multă făină, pliați și apăsați aluatul de mai multe ori și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Păstrând suprafața de lucru și aluatul ușor făinat, tăiați aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
11
Rotiți fiecare piesă într-o frânghie de aproximativ 1/2 inch în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Tăiați în bucăți lungi de 1/2 inch. Făinați ușor gnocchiul în timp ce le tăiați. Puteți să le gătiți așa cum este sau să le formați în forma clasică de gnocchi cu o placă de gnocchi, o paletă de unt crestată sau dinții unei furculițe mari întoarse cu susul în jos. Așezați marginea inferioară a plăcii gnocchi pe suprafața de lucru, apoi înclinați-o la un unghi de aproximativ 45 de grade. Luați fiecare piesă și strângeți-o ușor cu degetul mare pe tablă, în timp ce o împingeți simultan de la dvs. Se va rostogoli și în jurul degetului mare, luând o formă cupată - cu creste pe curba exterioară de pe placă și o suprafață netedă pe curba interioară unde era degetul mare. (Modelarea lor necesită ceva timp și dexteritate. S-ar putea face un lot doar pentru practica.) Indentarea ține sosul și ajută gnocchi să gătească mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
13
Pe măsură ce modelați gnocchiul, pudrați-le ușor cu făină și împrăștiați-le pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament sau hârtie cerată. Set gnocchi umplut foaie cookie în fața unui ventilator pe scăzut timp de 1/2 oră (de cotitură gnocchi după 15 minute). Dacă nu veți găti gnocchi până a doua zi sau mai târziu, înghețați-le. Alternativ, le puteți bracona acum, scurge și arunca cu puțin ulei de măsline, lăsați să se răcească, apoi refrigerați câteva ore sau peste noapte. Pentru a reîncălzi, scufundați în apă fierbinte timp de 10 până la 15 secunde, apoi aruncați cu unt rumenit până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
GnocchiGnocchi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Când sunteți gata să gătiți, aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare. Aruncați gnocchi și gătiți timp de aproximativ 90 de secunde din momentul în care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Îndepărtați gnocchiul gătit cu un skimmer, scuturați excesul de apă și serviți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
DificultateExpert
Gata În1 h, 47 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista