Gnocchi De Cartofi

Gnocchi De Cartofi
Rețeta Gnocchi de cartofi ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 47 de minute. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi De Cartofi, și Gnocchi De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți un strat de sare kosher pe o foaie de copt și aranjați cartofii deasupra (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se coace până se fierbe puțin, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, se taie în jumătate și se scoate carnea. Rezervați piei de cartofi, dacă doriți, pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi sau radeți-i pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni. Faceți o movilă de cartofi pe tejghea cu o fântână la mijloc, adăugați 3 gălbenușuri de ou, brânza, nucșoara, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
7
Se amestecă cartofii și se amestecă bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Presărați 1/2 cană de făină peste cartofi și, folosind articulațiile, apăsați-l în cartofi. Îndoiți masa peste ea însăși și apăsați din nou în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Presărați mai multă făină, încetul cu încetul, pliați și apăsați aluatul până când se ține doar împreună (încercați să nu-l frământați.) Lucrați orice aluat care se agață de degete înapoi în aluat. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați un alt gălbenuș de ou sau puțină apă. Aluatul trebuie să dea sub presiune ușoară. Se va simți ferm, dar cedând. Pentru a testa dacă aluatul are consistența corectă, luați o bucată și rotiți-o cu mâinile pe o placă bine înmuiată într-o frânghie cu diametrul de 1/2 inch. Dacă aluatul se ține împreună, este gata. Dacă nu, adăugați mai multă făină, pliați și apăsați aluatul de mai multe ori și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Păstrând suprafața de lucru și aluatul ușor făinat, tăiați aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Rotiți fiecare piesă într-o frânghie de aproximativ 1/2 inch în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Tăiați în bucăți lungi de 1/2 inch. Făinați ușor gnocchiul în timp ce le tăiați. Puteți să le gătiți așa cum este sau să le formați în forma clasică de gnocchi cu o placă de gnocchi, o paletă de unt crestată sau dinții unei furculițe mari întoarse cu susul în jos. Așezați marginea inferioară a plăcii gnocchi pe suprafața de lucru, apoi înclinați-o la un unghi de aproximativ 45 de grade. Luați fiecare piesă și strângeți-o ușor cu degetul mare pe tablă, în timp ce o împingeți simultan de la dvs. Se va rostogoli și în jurul degetului mare, luând o formă cupată - cu creste pe curba exterioară de pe placă și o suprafață netedă pe curba interioară unde era degetul mare. (Modelarea lor necesită ceva timp și dexteritate. S-ar putea face un lot doar pentru practica.) Indentarea ține sosul și ajută gnocchi să gătească mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Pe măsură ce modelați gnocchiul, pudrați-le ușor cu făină și împrăștiați-le pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament sau hârtie cerată. Set gnocchi umplut foaie cookie în fața unui ventilator pe scăzut timp de 1/2 oră (de cotitură gnocchi după 15 minute). Dacă nu veți găti gnocchi până a doua zi sau mai târziu, înghețați-le. Alternativ, le puteți bracona acum, scurge și arunca cu puțin ulei de măsline, lăsați să se răcească, apoi refrigerați câteva ore sau peste noapte. Pentru a reîncălzi, scufundați în apă fierbinte timp de 10 până la 15 secunde, apoi aruncați cu unt rumenit până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
14
Când sunteți gata să gătiți, aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare. Aruncați gnocchi și gătiți timp de aproximativ 90 de secunde din momentul în care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Îndepărtați gnocchiul gătit cu un skimmer, scuturați excesul de apă și serviți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
DificultateExpert
Gata În1 h, 47 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista